Til markedsledende Bossard søges en sælgende Application Engineer, som med udgangspunkt i virksomhedens unikke befæstelsesteknologi kan rådgive produktionsvirksomheder til optimale tekniske løsninger fra designfase til færdigt produkt.

Virksomhed

Bossard er blandt markedslederne inden for befæstelsesteknologi globalt, og består af et globalt netværk af virksomheder med mere end 2.100 ansatte fordelt på over 75 kontorer i hele verden og nøje udvalgte partnere i alle regioner i verden.

Virksomhedens stræben efter ekspertise og innovation har medført en stigende vækst og succes på markedet i mere end 185 år.

Bossards kernekompetencer er:

  • Befæstelseselementer – den komplette serie af befæstelsesprodukter, såsom møtrikker, bolte, træskruer, skiver, stifter og meget mere
  • Engineering og rådgivning til at optimere dit produkt og tilhørende produktions- og monteringsproces
  • Kundelogistikløsninger så du slipper for administration af C-Parts

Bossard Danmark er en velfungerende arbejdsplads med knap 100 medarbejdere kolleger – med en uformel omgangstone.

Organisation

Du kommer til at referere til Bossard Danmarks technical manager, og indgå i et team af applikationsingeniører, som assisterer hinanden og deler erfaringer og viden. Dine kolleger vil give dig en grundig introduktion og oplæring, så du får et stort produktkendskab.

Stillingen

Som Application Engineer hos Bossard Danmark vil du i samarbejde med salgsafdelingen rådgive kunder om optimale befæstelses-løsninger. Du vil få en bred kundekontakt lige fra producenter af høreapparater til vindmøller.

Udover dine salgsstøttende aktiviteter bliver du også ansvarlig for ekstern teknisk support hovedsageligt i Danmark, men også i Skandinavien og Østeuropa.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Kundebesøg – teknisk salg
  • Foredragsholder ved kundeseminarer – inspirere om Bossards ”Engineering koncept”
  • Teknisk support eksternt hos kunder og internt
  • Forestå tekniske forsøg for kunder, samt udarbejde tekniske tegninger, specifikationer og rapporter.

Kandidaten

Du har gerne minimum 3 års erfaring fra tilsvarende job, og uddannelse som ingeniør, maskintekniker eller tilsvarende, gerne som overbygning på en faglig uddannelse, som gør dig i stand til at forstå og rådgive om befæstelsesprodukter.

Kendskab til produktudvikling, mekanisk konstruktion, produktionsprocesser, procesoptimering og branchekendskab vil være en absolut fordel. Du har flair for IT, 3D CAD og besidder en naturlig mekanisk nysgerrighed om hvorledes produkter er skruet sammen, herudover har du evner og lyst til at tilegne dig ny viden.

Du skal have en serviceminded, professionel og sælgende adfærd med kendskab/interesse for merkantilt virke. Du skal være social og udadvendt samt arbejde selvstændigt med et godt struktureret overblik, men samtidig være en Teamplayer i virksomheden.

Du kan formulere dig flydende på dansk, behersker engelsk på forhandlingsniveau, og har måske endda et vist kendskab til tysk.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Hvidovre. Der må forventes nogen rejseaktivitet – primært i Danmark.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bærbar PC og mobiltelefon.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: kjj@expuri.com

Mobil: 30 24 95 75

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).