Omnicar A/S’ gode kommercielle udvikling fortsætter, og med en netop velgennemført kapitaludvidelse, skal udviklingen af deres portefølje af unikke løsninger til bilbranchen accelereres yderligere – med flere dygtige udviklere til tiltrædelse snarest.

Virksomhed

Softwarehuset OmniCar A/S blev etableret i 2016 med fokus på at udvikle softwareløsninger til salgsleddet i bilbranchen. Baseret på virksomhedens indsigt i bilbranchen, har den skabt nogle innovative løsninger, som bidrager til bedre indtjening for den enkelte bilforhandler/importør – gennem øget omsætning per kunde, flere kunder og bedre kunderelationer.

Den samlede løsning håndterer hele salgsprocessen fra lead generering til ordremodtagelse både for bilsalg og for servicesalg, samtidig med at den giver den enkelte forhandler/importør mulighed for at tilknytte en række smarte funktioner.

OmniCar beskæftiger i dag mere end 20 medarbejdere, og er inde i en rivende udvikling – ikke mindst fordi virksomheden tilbyder noget unikt og anderledes i forhold til sine konkurrenter.

Organisation

Den nye udvikler indgår i OmniCars udviklingsteam på 8 personer og rapporter til udviklingschefen.

Stillingen

Som full-stack JavaScript udvikler kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med dine kompetente kolleger. Det er i teamet opgaverne bliver lagt frem og drøftet – det er her man byder ind og aftaler, hvem der gør hvad.

Opgaverne er primært nyudvikling baseret på de nyeste teknologier – så udover at bidrage til et stykke spændende software med et stort potentiale, så får du mulighed for at lære og udvikle dig indenfor de nyeste teknologier.

Kandidaten

Du har formentlig en uddannelse som datalog, ingeniør eller måske som datamatiker, og har minimum nogle års relevant erfaring som JavaScript udvikler (Node.js/React.js).

Det er vigtigt, at du kan arbejde full-stack, at du er en god og grundig JavaScript software håndværker.

Vi arbejder med en lang række teknologier, hvor du måske har erfaring fra en eller flere (eller lignende):

  • React / Redux
  • js (ES6) / TypeScript
  • HTML / css / sass
  • Google App Engine – flex env
  • MySQL
  • FireBase
  • GitHub
  • CircleCI
  • Mocha / Cucumber
  • Stripe

Som person er du omhyggelig og lægger vægt på at levere kvalitetskode, og du har formentligt et ønske om at arbejde med de nyeste teknologier i et fagligt udviklende miljø.

Udover et godt dansk og engelsk i skrift og tale, så har du måske også et vist kendskab til norsk eller svensk.

Du får indflydelse på dine opgaver, men det betyder også, at du forventes at være proaktiv og byde dig til på opgaverne – vi løfter i flok, og samarbejder for at opnå de bedste resultater for OmniCar.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer på St. Annæ Plads i København.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning og sundhedsforsikring, samt en MacBook Pro.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: kjj@expuri.com

Mobil: 30 24 95 75

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).