Brænder du for projekt controlling, og er du en resultatorienteret hold spiller – så kunne dette job være noget for dig.

Virksomhed

Riis Retail er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for udvikling og etablering af retailkoncepter. De dækker hele værdikæden fra design og udvikling af retailkonceptet over produktion af inventar til konstruktion af nøglefærdige butikker, og leverer mere end 500 butikker, shop in shop, barer og restauranter om året.

Virksomheden beskæftiger sig også med produktion af inventar til modebranchen, cafeer, hoteller, sygehuse og kontorlandskaber m.m. Ligesom virksomheden også påtager sig totalentrepriser indenfor eksklusivt byggeri og renovering af bevaringsværdige bygninger.

Virksomheden beskæftiger 200 medarbejdere og opererer i mere en 40 lande verdenen over.

Organisation

Projekt controlleren rapporterer til virksomhedens CFO, og indgår i et team på tre projekt controllere.

Stillingen

Som projekt controller arbejder du tæt sammen med virksomhedens projektledere, og medvirker til at sikre at det enkelte projekt løbende gennemgås og udfordres for sikring af retvisende rapportering og for identifikation af optimeringsmuligheder.

Dine ansvarsområder er:

  • Projekt controlling
  • Udarbejdelse af efterkalkulationer
  • Projektgennemgang med projektlederne
  • Løbende gennemgang og udfordring af nøgletal
  • Analyse og konsekvensberegninger
  • Udarbejdelse og implementering af forbedring- og optimeringsforslag
  • Sparring til projektledere og øvrige kolleger i økonomi

Kandidaten

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor regnskab og økonomi, og du har min. 5 års erfaring fra en professionel økonomifunktion, hvor du har opbygget solid erfaring indenfor projekt controlling.

Du har gode kommunikative evner i skrift og tale på dansk og engelsk, og måske endda tysk; og dine IT-kompetencer omfatter bl.a. Excel, ERP – eventuelt MS Dynamics AX (Axapta).

Som person er du optaget af at skabe resultater, og din gode forretningsforståelse og samarbejdende natur sikrer at resultaterne skabes i harmoni med dine kolleger. Og så er du selvfølgelig en person, som arbejder effektivt, omhyggeligt og med godt overblik.

 

Arbejdssted

Riis Retail er beliggende i Kolding.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling

Du tilbydes en løn og pension i forhold til kravene til stillingen. Endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon – og en række populære personalegoder. Dertil er der fokus på din udvikling og du få rig mulighed for at udvikle dig fagligt.

 

Kontakt

Martin Ingwersen

Headhunter & partner

Mail: mi@expuri.com

Mobil: 31 47 45 34

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB.