For en af vore kunder Bosch Rexroth A/S søges en stærk salgsprofil med godt kendskab til Lineær-, Montage-, eller Servo-teknologi. Din hovedopgave vil være at styrke salget i et nærmere difineret distrikt i Danmark, med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Virksomheden

Bosch Rexroth er en ekspansiv international virksomhed med stor erfaring inden for industriel automatisering og førende i verden indenfor hydraulik, liniær-, montage og servoteknik med en omsætning på 6 mia. EUR.

Bosch Rexroth har datterselskaber og fabrikker over hele verden.

Bosch Rexroth A/S i Danmark er i god vækst med mange spændende udviklingsprojekter i pipelinen for både mellemstore og store danske virksomheder. Det danske hovedkontor er placeret i Hvidovre med lokale kontorer i Randers og Esbjerg.

Organisation

I Danmark udvides staben løbende grundet den positive trend og vækst.

Organisationen er præget af en god dynamisk virksomhedskultur med stor fokus på kvalitet, teknologi, højt fagligt niveau med engagerede kollegaer.

Afhængig af din baggrund vil du blive tilbudt en grundig træning og oplæring i virksomhedens produkter og løsninger, primært på det danske hovedkontor samt i de relatered Nordiske selskaber.

Stillingen

Du refererer direkte til Salgschefen indenfor Factory Automation. Du vil i samarbejde med Salgschefen og de øvrige salgsingeniører fastlægge strategi og budgetmål for segmentet i dit Distrikt. Du bliver ansvarlig for implementering af strategien, samt budgetopnåelse.

Du vil få ansvaret for at bearbejde eksisterende samt nye potentielle kunder, som typisk er mellemstore eller store maskinbyggere, hvor du vil få det samlede salgsansvar.

Du har ansvaret for den samlede salgsproces fra identifikation af kunden, kontakt til Management og udviklingsafdeling, gennemførelse af kundemøder, inddragelse af specialister, tilbudsgivning og kontraktindgåelse.  Til støtte og support med disse opgaver står dygtige interne sælgere og teknisk supportere til rådighed.

 

Kandidaten

Du arbejder sandsynligvis med Salg, Teknisk support eller Application engineering til Maskinbyggere. Du kan også have været ansvarlig for automationsløsningssalg til andre segmenter.

Alternativt sidder du i dag med salgsansvar hos en maskinbygger / tavlebygger / distributør og har erfaring med salg af maskiner eller andre tekniske anlæg.

Du motiveres af at skabe resultater og øjner muligheder for at udvikle salget, samt ikke bange for at gå nye veje. Du besidder en godt mix af både farmer og hunter gener, samt nyder at skabe kontakt, opsøge nye kunderelationer og er altid klar til at lukke en ordre når chancen byder sig.

Du kan dokumentere gode salgsresultater.

 

Øvrige kvalifikationer

  • Rigtig god kommerciel forståelse med solid B2B salgserfaring inden for automation
  • Interesse, forståelse og stor erfaring med maskintekniske applikationer
  • Erfaring med løsningssalg på alle niveauer
  • Teknisk relevant uddannelse
  • Struktureret og i stand til at formidle tekniske budskaber til kunder og kollegaer
  • Stærke kommunikative evner og i stand til at begå dig på alle niveauer
  • Vant til at udarbejde account-planer samt arbejde i CRM systemer
  • Engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk en fordel

 

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ole Harboesgaard Jensen på mailadressen

oj@expuri.com

For yderligere information, kontakt venligst :

Ole Harboesgaard Jensen

Headhunter og Partner

Mail oj@expuri.com

Mobil  20 123 795

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).