• Distribution & Logistik
 • Svendborg

Erfaren Supply Chain Manager søges til velkonsolideret møbelfabrik med high end produkter til det internationale marked.

Virksomheden

Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S etableredes i 1954 og beskæftiger i dag 60 medarbejdere.

Virksomheden er især kendt for sin produktion af arkitekttegnede polstermøbler. Kendte udenlandske og danske arkitekter (bl.a. Wegner) har gennem årene tegnet en række spændende produkter, der i dag produceres og markedsføres af Erik Jørgensen Møbelfabrik.

Produktprogrammet indeholder møbler til såvel det private marked som kontraktmarkedet.

Møblerne afsættes i det meste af verden med Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, USA og Schweiz som hovedmarkederne.

Historien om Erik Jørgensen starter i Svendborg på Sydfyn. Erik Jørgensen, der egentlig er uddannet saddelmager og møbelpolstrer, begynder at arbejde professionelt med sin passion for møbler og åbner i 1954 et værksted i byen. Erik Jørgensens store materialekendskab og formforståelse er den faglige drivkraft sammen med nysgerrighed og flair for at se, hvad der rører sig på markedet. Og netop efterspørgsel og blikket for kundernes behov er det fundament, som Erik Jørgensen stadig står på i dag.

Erik Jørgensens store netværk og konstruktive dialog med den danske og internationale stab af arkitekter sikrer samtidig værkstedet, der i mellemtiden er blevet til en møbelfabrik, fast arbejde og en loyal fanskare, der hylder det sublime håndværk og den enkle formgivning, som fabrikkens stab af kompetente håndværkere leverer. Og netop den høje håndværksmæssige standard er en af nøglerne til Erik Jørgensens succes.

 

Organisation

Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S ejes i dag af grundlæggerens sønner og ledes af Ole og Niels Jørgensen med sidstnævnte som adm. direktør.

Ledergruppen består desuden af en Supply Chain Manager, en økonomiansvarlig, en salgschef og en eksportchef.

Der er i alt 60 medarbejdere på virksomheden i Svendborg. Desuden er der et showroom i Pakhus 48 i København.

 

Stillingen

Supply Chain Manageren refererer til den adm. direktør og udgør sammen med de øvrige chefer virksomhedens ledergruppe.

Supply Chain Manageren får ledelsen af indkøb, planlægning, produktion og forsendelse med 3 mellemledere og ca. 40 medarbejdere.

I samarbejde med den øvrige ledergruppe har Supply Chain Manageren ansvaret for at revurdere det samlede logistik set-up og identificere forbedringer.

Det er efterfølgende Supply Chain Managerens opgave at implementere forbedringerne og løbende sikre en optimal forsyningskæde.

 

Ansvarsområder:       

 • Ledelse og motivering af medarbejdere.
 • Ansvarlig for logistikbudget, herunder opfølgning og korrigerende aktiviteter.
 • Ansvarlig for optimering af SCM forretningsprocesser.

 

Succeskriterier

Inden for de første 12 måneder forventes Supply Chain Manageren at have

 • Skabt tillidsfuldt samarbejde med sine medarbejdere, såvel som med den øvrige ledergruppe og direktion.
 • Analyseret forsyningskæden og fastlagt strategi for forbedringer.
 • Skabt effektiviseringer og besparelser.

 

Kandidaten

Du har sandsynligvis en baggrund med min. 5 års erfaring i ledelse indenfor SCM, herunder ledelse af en ordreproducerende produktion – gerne inden for møbler.

Du har en god teoretisk baggrund indenfor SCM og Supply Chain Costing, ABC m.m, som gør dig i stand til at analysere og identificere forbedringer.

Du har erfaring i samarbejde med salgsfunktioner og forstår at tilpasse SCM-funktionen ud fra markedsrettede muligheder og sikre forretningsudvikling med en effektivt støttende forsynings-kæde.

Du er en dygtig leder, som kan motivere sine medarbejdere og få gennemført forbedringer sammen med sit team.

Du har potentiale og ambitioner til på sigt at indgå i virksomhedens direktion med samlet ansvar for Operations, herunder økonomifunktionen.

Som person er du resultatorienteret med drive og initiativ. Du er desuden systematisk, analytisk og en faktuel beslutningstager. Du interesserer dig for mennesker og organisationsudvikling.

 

Øvrige Krav:

 • Uddannelse på kandidatniveau, cand. merc., HD eller lignende indenfor SCM
 • Erfaring fra lignende lederjob
 • God indsigt i ERP / SCM systemer
 • Flydende engelsk i skrift og tale

 

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

 

Kontakt

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail ua@expuri.com

Mobil 31 33 82 21

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).