Er du den kompetente systemadministrator, som sætter en ære i at levere en høj kvalitet og service samt brænder for at udvikle dig og arbejde struktureret med de nyeste teknologier? Vil du være en del af en dynamisk afdeling som vil levere de bedste og nyeste teknologier? Er du en ambitiøs ildsjæl som har et smittende positivt humør? Så kan dette job være noget for dig.

Virksomhed
Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab, og det er ejet af 19 kommuner fra omegnen af København. Dets mål er at forbedre miljøet ved at arbejde for mere genbrug og effektiv udnyttelse af energi. Det indbefatter, at tilbyde alle nødvendige løsninger inden for indsamling og behandling affald fra borgere og virksomheder i ejerkommunerne. Det affald, som ikke genanvendes, forbrændes til bæredygtig grøn energi – el og fjernvarme, som erstatter fossile brændsler og dermed sparer CO2.

Vestforbrænding har adskillige ordninger og aktiviteter, som administreres på vegne af de 19 ejerkommuner, herunder 24 genbrugsstationer. Årligt indsamles ca. 350.000 tons affald på genbrugsstationerne.

Anlæggene til forbrænding af affald er landets største. Årligt brændes ca. 600.000 tons husholdnings- og erhvervsaffald fra omkring 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i ejerkommunerne.

Ved forbrændingen produceres elektricitet og fjernvarme. Årligt produceres ca. 1.250.000 MWh varme (svarer til ca. 70.000 husstandes forbrug) og ca. 300.000 MWh elektricitet (svarer til ca. 184.000 gennemsnitsdanskeres forbrug).

Via eget fjernvarmenet leveres varme til kunder i Ballerup, Furesø, Herlev, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk Kommuner. Den overskydende fjernvarme sælges til de store fjernvarmesystemer i København og på Vestegnen.

Endelig rådgiver Vestforbrænding om korrekt affaldshåndtering, og i Formidlingscentret afholdes kurser for skoleelever – i 2016 besøgte over 20.000 gæster anlægget i Glostrup og de 24 genbrugsstationer i ejerkommunerne.

Organisation

Vestforbrændings IT-funktion består af 11 medarbejdere, og du vil indgå i Infrastruktur & Sikkerhed teamet. I dagligdagen refererer du til IT-chefen. I IT arbejder vi med mange spændende teknologier, og senest har vi implementeret en drone til bl.a. bygningsinspektioner ligesom vi har etableret et nyt datawarehouse til business intelligence.

Stillingen

Som systemadministrator vil din rolle være flersidigt og variere mellem mindre opgaver, planlagt vedligehold samt projektdeltagelse. Du vil fungere som 2. level support for vores dygtige servicedesk medarbejdere, ligesom du til tider vil kunne have servicedesk vagten i forbindelse med ferier og lignende.

Teknologisk vil dine opgaver være som generalist indenfor vores infrastruktur, som primært er baseret på Cisco og Microsoft teknologier. Du vil også skulle arbejde med VMware virtualisering og Veeam backup. Du vil som specialist få ansvaret for enkelte teknologiske områder hvor du sikrer dig vedligeholdelse af din viden og de teknologiske fremskridt så du kan rådgive IT Chefen om nye muligheder.

Kandidaten

Som person brænder du for teknologi, og du har en indlevende tilgang til at levere den højeste kvalitet indenfor dit felt. Du forstår værdien af din indsats, som sikrer forretningen fremragende teknologiske værktøjer og dine kompetencer skaber nye muligheder. Du er en essentiel komponent i det fundament som medfører at Vestforbrænding er en konkurrencedygtig virksomhed og samtidig er en teknologisk attraktiv arbejdsplads. Du forstår vigtigheden af vidensdeling med dine kollegaer og dokumentation som arbejdsinstrukser og kontroller. Det er særligt vigtigt at du som person er ansvarlig og ønsker at fortsætte din personlige udvikling og dermed forstærke dine tekniske kompetencer. Du ser dig selv som en professionel IT medarbejder der skaber muligheder fremfor begrænsninger.

Såfremt du har en relevant uddannelse, fulgt af efterfølgende teknologiske certificeringer er dette en fordel, men det er langt vigtigere at du har en solid erfaring og har kunnet levere stærke solide resultater i dit arbejde.

Du har indgående kendskab og erfaring med flere af understående områder:

 • Microsoft Active Directory
 • Veeam Backup
 • VMware
 • Windows Server
 • Cisco netværk, herunder switche og firewall

Det vil yderligere være en fordel hvis du har kendskab til følgende:

 • Microsoft Exchange
 • Microsoft Skype for Business
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft RemoteApp
 • Microsoft IIS

Arbejdssted

Fra Vestforbrændings nyindrettede kontorer i Ejby/Glostrup.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Dine arbejdstider vil primært være indenfor normal kontortid, men i forbindelse med servicevinduer, vil der være behov for fleksibilitet.

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen med en ganske attraktiv pensionsordning. Endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: kjj@expuri.com

Mobil: 30 24 95 75

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).