Udbudskonsulent med solid IT udbudserfaring og kendskab til Statens IT model søges til førende rådgivningsvirksomhed inden for digital forretningsudvikling, transformation og effektivisering

Virksomheden

Devoteam bistår offentlige og private virksomheder med deres digitaliseringsdagsorden. I 2016 fusionerede Devoteam og HerbertNathan & Co. for at skabe Skandinaviens ledende, uvildige konsulentvirksomhed inden for digital forretningsudvikling.

I Danmark er de 100 konsulenter specialiseret i informationsteknologier og gennemførelse af digitaliseringsprojekter. Fra kontorerne i København og Århus hjælper Devoteam sine kunder med procesoptimering af deres forretning og etablering af nye digitale services. Desuden hjælper de it-afdelingerne med effektivisering og omstillingen til den nye virkelighed.

Devoteam Danmark er en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i godt 20 lande med i alt godt 4.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris.

Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/.


Stillingen

Som Udbudskonsulent arbejder du med udbud i større offentlige virksomheder og store nationale og internationale virksomheder lokaliseret i Danmark. Du bliver en nøgleperson i vores kunders udbudsprojekter, og har ansvaret for at hjælpe kunderne igennem udbudsprocessen fra start til slut. Det stiller store krav til din faglighed, dine samarbejds- og kommunikationsevne samt grundighed og store ansvarsfølelse på opgaverne.

Afdelingen hos Devoteam udgør 5 personer, der brænder for faglighed og at levere rådgivning af høj kvalitet hos offentlige og private kunder.

Kandidaten

Vi forestiller os, at du efter nogle år som udbudskonsulent har mod på at prøve kræfter med konsulentbranchen eller også er du allerede i konsulentbranchen, men ønsker at komme ind i et miljø, der forener høj faglighed med store frihedsgrader, teamspirit og work life balance. Et sted hvor work life balance tages seriøst og hvor du inden for meget vide rammer selv bestemmer dit ambitionsniveau med hensyn til arbejdstid, indtjening og karriere.

Devoteam tilbyder således store frihedsgrader og fleksibilitet. Til gengæld stiller Devoteam krav til, at kvaliteten er i orden, og at målene opnås. Som Udbudskonsulent vil du blive en del af Devoteams kultur, hvor talent, engagement, nysgerrighed og grundighed er værdsat og kan føre til intern karriereudvikling.

Kvalifikationer

Uddannet cand.merc.jur, cand.jur eller anden relevant akademisk uddannelse. Erfaring fra et konsulentfirma er ønskelig, men ikke et krav.

Du har

 • Solid viden om udbudsreglerne
 • Dokumenteret erfaring med IT-udbudsprocesser (fra foranalyse til kontraktindgåelse)
 • Udarbejdet IT-udbudsmateriale
 • Planlagt og drevet/gennemført flere IT EU-udbud
 • Udarbejdet IT-udbudsstrategier
 • Udarbejdet og koordineret IT-kravsspecifikationsarbejdet
 • Erfaring med IT-kontrakter

Det er er plus men ikke noget krav, hvis du også har kendskab til SKI aftaler, Statens aftaler, Statens IT projektmodel samt gennemført markedsanalyser.


Sprog

Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. Du er god til at udtrykke dig skriftligt og så det fremstår overskueligt og struktureret og tilpasset målgruppen. Stavning og grammatik er også i orden.

Engelsk behersker du som arbejdssprog i både skrift og tale.

Personlighed

Arbejder omhyggeligt, ansvarligt, effektivt med opgaverne og sørger for at detaljerne er i orden

 • Er stabil og vedholdende også under pres eller omskiftelige forhold
 • God til at sætte mål for eget arbejde og kan uden ydre tilskyndelse engagere sig i opgaverne
 • Har gennemslagskraft og motiveres af at opnå resultater
 • God til at indleve sig i kundens situation og behov
 • God til at opbygge og vedligeholde relationer til andre internt og eksternt
 • Arbejder godt i teams og har forståelse for hvordan forskellige roller og kompetencer komplementerer hinanden
 • Hviler i sig selv, sætter pris på mangfoldighed og har behov for store frihedsgrader i arbejdet

Succeskriterier

 • Er solgt ind i flere udbudsopgaver
 • Leverer projekter af høj kvalitet
 • Opnår produktionsmål (egen fakturering)


Gage

Lønpakken indeholder god fast løn, bonus, pension samt diverse attraktive goder

Ansøgningsfrist

Vi kalder løbende egnede kandidater til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning

Benefits

Der tilbydes attraktiv løn og personalegoder.


Kontakt

Vi er klar til sparring om din karriere, så kontakt os gerne mht. spørgsmål m. m. Det er naturligvis 100% fortroligt og vores kunde Devoteam bliver ikke informeret før efter nærmere aftale.

 

Claus Østergaard Olsen

Partner & headhunter

Mail col@expuri.com

Mobil 23 25 77 05

 

Upload dit CV / Ansøgning. Max. størrelse: 256 MB. (Vælg alle filer på en gang).