• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Odense

Vil du være med til at udvikle FTZ’s frie værkstedskæder?

Til at stå i spidsen for FTZ akademiets fortsatte udvikling søger vi en Akademichef, der sammen med sit team skal føre strategien ud i livet og sætte retning på både det nuværende og kommende aktivitetsudbud. Autobranchen er i hastig forandring, og det skaber behov for løbende kompetence forbedringer og investeringer i værkstedsdriften. Med et stærkt udbud af indehaveruddannelser, tekniske kurser og kurser i værkstedsdrift sikrer FTZ akademi, at værkstederne er up-to-date med god kundepleje, værkstedsøkonomi, kvalitet, nyeste viden og meget mere.

Virksomheden

FTZ Akademi er en afdeling i FTZ Autodele & Værktøj A/S som i dag beskæftiger mere end 1.100 medarbejdere fordelt på 51 afdelinger i Danmark. Akademiet gennemfører, fra de fem kursussteder beliggende i Aalborg, Aarhus, Haderslev, Odense og Glostrup, mere end 500 efteruddannelseskurser om året. Udbuddet omfatter tekniske kurser og indehaveruddannelse indenfor ledelse, strategi og driftsoptimering. Afdelingen står også for temadage, bil teknisk support og reparation af testere.

Stillingen
Som Akademichef referer du til vicedirektøren og får det daglige ledelsesansvar for et kompetent og motiveret team på 2 administrative medarbejdere samt 13 teknikere/undervisere.

Din hverdag vil være præget af udviklings- og markedsføringsaktiviteter, og du har naturligvis konstant fingeren på pulsen og er nysgerrig efter, hvad der rører sig i branchen.

Derudover er dine hovedansvarsområder

 • Tilrettelægning af og evt. deltagelse i de udbudte kurser
 • Planlægning af hele kursusporteføljen i samarbejde med teamet
 • Sikre de nødvendige remedier på undervisningsstederne
 • Afdækning af kompetencebehov hos kunder og planlægning af ”skræddersyede” kurser
 • Deltage på kundemøder, temadage og lignende i hele landet
 • Budgetlægning og opfølgning
 • Sikre optimal kundeservice i Bil teknisk support
 • Agere sparringspartner i forhold til produktafdelingen i FTZ

Kandidaten
Du er autoteknisk velfunderet, har stor erfaring fra autobranchen, og du har kendskab til de udfordringer, som værkstedsindehaverene møder i hverdagen.

Desuden har du en solid ledelseserfaring. Du er lyttende og involverende, og du sætter en ære i, at dine medarbejdere er motiverede og trives.

Du kommunikerer professionelt og er en stærk formidler, der formår at omsætte din viden til handlinger og gøre den vedkommende for såvel kunder som medarbejdere.

Derudover har du:

 • Kendskab til engelsk på højt niveau
 • Flair for IT
 • Bopæl i rimelig køreafstand fra Odense

Du tilbydes:

Et job i en dynamisk og innovativ organisation med et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed.

Løn efter kvalifikationer, firmabil, pensions- og sundhedsordning.

Kontakt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, som du kan sende til headhunter Per Lavrids Knudsen: [email protected]. Du er velkommen til at stille spørgsmål på tlf. nr. 23416108.

Samtaler afholdes løbende.

FTZ Akademis Vision
“VI VIL VÆRE DET FORETRUKNE AKADEMI FOR AUTOBRANCHENS AKTØRER DER GENNEM UDDANNELSE, SPARRING OG DIALOG SKABER VÆRDI”

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.