AutoCAD Plant 3D tegner søges til stærkt vækstorienteret virksomhed indenfor biogasanlæg.


Virksomheden
På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en AutoCAD Plant 3D tegner.

Nature Energy blev etableret i 1979 under navnet Naturgas Fyn. Virksomheden drev og solgte den fossile naturgas, men har de seneste år ekspanderet indenfor den grønne omstilling, og er i dag præget af engagement i videreudviklingen af virksomheden og den grønne energi.

Virksomheden har høje vækstambitioner, og vil være den mest succesfulde og respekterende biogasproducent i verden.

Med en vækstambition på op mod 35 mia. i nye anlæg indtil 2030, vil virksomheden være førende indenfor den grønne omstilling af biogas globalt.

Nature Energy råder i dag over 13 danske biogasanlæg og fortsætter nu med en kraftig, international ekspansion og etablering af nye anlæg i bl.a. USA og Canada.

Se mere på: https://nature-energy.com

Organisation
Nature Energy består af følgende områder: Business Development, Construction, Design & Development, Procurement, Operations og Finance, IT & QEHS. AutoCAD 3D Plant tegneren vil indgå i afdelingen Drawings, som hører under Engineering & Technical Support under divisionen Design & Development.
Drawings består af 6 medarbejdere, og afdelingen arbejder på tværs med de andre afdelinger  som er Mechanical, Electrical og Construction.

Stillingen
AutoCAD 3D Plant tegneren kommer til at arbejde med systematisk opbygning i 3D, herunder:

 • Opbygning af komplet anlæg
 • Intelligent og struktureret opbygning af komponenter, moduler og enheder
 • Optegning af rørføring med tilhørende komponenter og instrumenter
 • Omsætte P&I-diagrammer og 2D tegninger til 3D
 • Kvalitetssikring
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger og slutdokumentation i 2D

I opstartsfasen vil der være en grundig introduktion og oplæring samt sparring med teamet. Det er derfor nødvendigt med fast base på kontoret i Støvring i denne periode. Når du bliver selvkørende, vil der være mulighed for en deltidsplads i Århus, hvis dette ønskes.

For at den enkelte tegner får succes i jobbet, har Nature Energy stort fokus på oplæring. ”At tegne 3D er måske ikke raketvidenskab, men metodikken bag kan være afgørende for, om den samlede model fungerer og om dit team kan hjælpe til, når der er brug for det,” udtaler Nature Energy.     

Kandidaten
Kandidaten har minimum 3 års erfaring med AutoCAD Plant 3D.

Du har gerne nogle års erfaring fra tilsvarende job; fx inden for procesindustrien, hvor du har arbejdet med P&I-diagrammer og detaljerede rørtegninger.

Du brænder for at udvikle dine kompetencer inden for 3D og søger at sætte nye standarder for dit arbejde.

Erfaren / superbruger af:

 • Autodesk AutoCAD Plant 3D
 • Autodesk NavisWorks
 • Autodesk Inventor
 • Autodesk P&ID
 • Autodesk AutoCAD 2D
 • Solidworks

Kendskab til opbygning af simple bygningslayout med bygningsstål, fundament, vægge mv. i Autodesk Revit er et plus.

Som tegner er du kendetegnet ved at have en ambitiøs og professionel tilgang til dine opgaver. At spørge om hjælp eller søge information hos kolleger er en naturlig del af din arbejdsmetode. Du er imødekommende overfor kolleger og god til at komme i mål med de givne opgaver. Du formår at indgå engageret i såvel teamarbejde som at levere en selvstændig og systematisk indsats. Hastighed og kvalitet er kendetegnende for dit arbejde. Teknisk viden og nysgerrighed samt viljen til at lære nyt er et plus.

Fremtidsperspektiver
Da virksomheden har store vækstplaner, vil der være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, såvel som karrieremuligheder.

Kontakt  
Daniel Andersen
Researcher
Mail [email protected]
Mobil 50 55 51 83

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.