En af vore kunder i automationsbranchen fortsætter den positive trend indenfor udvikling, produktion og salg af avancerede, fuldt integrerede systemer indenfor industrielle vaskerier world-wide. Som et led af denne positive vækst søges 2 dygtige og erfarne Automation / Software ingeniører til softwareafdelingen.

Du bliver med din store faglighed, ekspertise og høje engagement et aktivt medlem af softwareafdelingen som pt. består af 10 softwareingeniører med direkte reference til Softwarechefen.

Virksomheden

Virksomheden er en ekspansiv virksomhed og markedsleder med fuld værdikæde; med udvikling, produktion og salg af avancerede, fuldt integrerede systemer indenfor industrielle vaskerier world-wide med kontorer i 24 lande, samt et stort distributionsnetværk. Virksomheden er del af en større koncern der omsætter for 2,3 milliard kroner og beliggende i det østlige Danmark.

Automationsplatformen er baseret på B&R PLC samt IPC’er, samt supplerende input / output udstyr fra andre leverandører.

Organisation

Virksomheden beskæftiger i dag over 1600 medarbejdere globalt, hvoraf ca. 550 er i Danmark, med en samlet omsætning på mere end 2,3 milliarder kroner.

I Danmark står man for at udvikle, producere og sælge automatiske ilæggere, strygeruller og foldere til automatiske industrielle vaskerier med en omsætning på mere end 700 Millioner kroner.

Softwareafdelingen er en del af udviklingsafdelingen der i dag i alt beskæftiger 20 personer, hvor der er stor fokus på innovation og standardisering.

Stillingen

Du refererer direkte til virksomhedens Softwarechef, hvor du vil få ansvaret for softwareudvikling, implementering, fejlsøgning og commisioning af udvalgte produkter. Ligeledes vil du få en del kundekontakt i forbindelse med nye projekter, samt telefonsupport opgaver.

 

Faglige kvalifikationer:

  • Ingeniør, automationsteknolog, elektriker eller lignende med relevant programmeringserfaring.
  • PLC/HMI/SCADA PLC/HMI/SCADA programmering og gerne B&R Automation eller erfaring med programmering i “Structured text” og “C”
  • Kendskab til programmering af andre I/O’s som Servo etc. er et plus.
  • Har bevist gode evner inden for struktureret og systematisk programmering.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Personlige kvalifikationer:

  • Målrettet, systematisk og struktureret med evnen til at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Detaljeorienteret og i stand til at overholde deadlines.
  • Resultatorienteret og i stand til at bevare roen i pressede situationer.
  • Proaktiv i at opsøge og dele informationer
  • Lyst til at rejse mellem 5 og 25 dage om året og hvor der for den rejselystne kandidat er der mulighed for væsentligt mere.

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ole Harboesgaard Jensen på mailadressen

[email protected]

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Harboesgaard Jensen

Headhunter og Partner

Mail [email protected]

Mobil  20 123 795

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.