Virksomheden søger en dygtig PLC programmør med lyst og interesse til alsidige opgaver hos forskellige kunder, med motivation til at være selvkørende konsulent.
Virksomheden
AN GROUP A/S leverer rådgivning og IT- og automationsleverancer af højeste internationale standard. Virksomheden deltager i udvikling, etablering og optimering af systemer på et niveau, som sikrer deres kunder de optimale forretningsmæssige fordele. Virksomheden leverer den bedst mulige løsning til den enkelte kunde på grundlag af de mangeårige erfaringer, konkrete viden og uafhængighed til leverandører af systemsoftware og udstyr.
 
Arbejdspladsen er tilknyttet kontoret i Århus med mulighed for at køre ud hjemmefra.
Stillingen
Vi søger en dygtig PLC programmør, med erfaring og viden omkring udvikling af automations-løsninger, gerne inden for mejeribranchen og procesindustrien. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidigt også kunne arbejde som en del af et team. Hvis du har erfaring med Application Server fra WW er det en fordel, da der også vil være opgaver i dette miljø.
I perioder vil du være beskæftiget ude hos vores kunder. Her vil det ofte være tale om meget varierende projekter og miljøer, hvorfor stillingen også stiller krav til din udadvendthed og åbenhed.
Faglig:
Du har evnen til at sætte dig ind i kundens behov, og at omsætte denne viden til design / udvikling af produktionsanlæg. Du har viden og erfaring inden for følgende områder:

  • PLC programmering (Siemens)
  • SCADA programmering
  • Automationsløsninger for mejeri- / proces anlæg.

 
Det er yderligere en fordel, hvis du kender til automationsbranchen og f.eks. har følgende kompetencer:

  • Application Server (WW)
  • Integrationsløsninger mellem PLC systemer og produktionsanlæg
  • Rapportering fra databaser, MES/MIS systemer
  • Automationsløsninger med Vision
  • DCS systemer
  • Projektledelse

 
Succeskriterier
Vi lægger vægt på, at du er socialt orienteret og ikke typen, der gemmer dig væk i et hjørne. Du er ambitiøs med lyst til at præge udviklingen. Du er kvalitetsbevidst og præget af en ambition om at levere kunden det bedst mulige resultat – hver gang!
Benefits
Et fantastisk spændende og afvekslende job med stor selvstændighed og betydelige udfordringer.
Absolut gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en innovativ og faglig udfordrende virksomhed. Attraktive ansættelsesvilkår og løn som modsvarer dine kompetencer. Mulighed for hjemmearbejdsplads, frokostordning og forskellige andre personalegoder.
Kontakt
Henrik Lautrup
Headhunter og partner
E-mail: [email protected]
Mobil:  26 48 12 65
 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.