Automationstekniker søges til TRESU´s Automationsafdeling

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, indenfor flexotryk maskiner og flexotryk systemer og produkter til flexo, digital og offset, og specialtryk til den grafiske- og emballage producerende industri. Virksomheden har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til disse industrier og samarbejde direkte med OEM’er, partnere og slutkunde.

Med mere end 98% af produktionen eksporteres, er TRESU en stærk global aktør. Virksomheden har omkring 160 ansatte over hele verden med produktionsfaciliteter i Danmark og salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal rådgivning, support og know-how.

TRESU har tre forretningsområder:

 1. Ancillary Systems
 2. Machines
 3. Customer Care (Aftermarked & Service)

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

på www.tresu.com

Organisation

Der er omkring 140 medarbejdere på hovedkontoret beliggende tæt ved motorvejen i Kolding samt lokalt ansatte i salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

TRESU står stærkt og med en moderne organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges en Automationstekniker til hovedkontoret i Kolding.

Stillingen

Du refererer til Head of Automation & commissioning., og bliver en del af TRESU´s automations afdeling, som er bestående af kompetente og engagerede kollegaer, der arbejder indenfor automation og commissioning.

I det daglige arbejder du med en bred vifte af opgaver indenfor el, automation, test, dokumentation mm., hvor det er en kombination af kontorarbejde og praktisk arbejde. En naturlig del af dit arbejde vil også være at arbejde tværorganisatorisk med andre afdelinger, eksempelvis project management, product management, salg, R&D, customer care og supply chain.

Opgaver:

 • Gennemføre teknisk support i selve gennemførelsen af kundeprojekterne
 • Udarbejde mindre el konstruktioner i E-plan og rettelser i Siemens TIA eller andre systemer
 • Vedligeholde teknisk dokumentation og styklister
 • Arbejde med installation, fejlfinding, I/O test mm.
 • Arbejde med udviklingsprojekter og justeringer, herunder dokumentation og vidensdeling til organisationen og eksterne parter
 • Kontakt med underleverandører
 • Kontakt og teknisk sparring med eksterne i forbindelse med installation og test

Kandidaten

Du har en teknisk baggrund og gode tekniske kompetencer inden for automation. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en erhvervsuddannelse inden for automation, maskinmester, elinstallatør eller lignende. 

Du har måske arbejdet som automationstekniker på kundetilpassede løsninger, hvor du har beskæftiget dig med installation, el konstruktion, programmering mm. Du kan også have specialiseret dig i programmering eller el konstruktion, hvor du nu ønsker en stilling med mere variation og med praktiske opgaver. Alternativt kan du også være nyuddannet indenfor automation.

Du har en høj faglighed, og ønsker at dygtiggøre dig endnu mere indenfor det tekniske område. Du har en god teknisk helhedsforståelse for både mekanisk konstruktion og automation, kombineret med et kommercielt mindset.

Du trives med en bred kontaktflade og har gode kommunikationsevner, og trives også i dialog med professionelle kunder fra større organisationer.

Som person er du systematisk, struktureret, analytisk og detaljeorienteret.

Øvrige kvalifikationer:

 • Gerne erfaring med Siemens TIA og konstruktion af El-diagrammer
 • Gerne erfaring med SAP, men ikke et krav
 • Erfaring med Officepakken
 • Det er et krav at kunne tale og skrive dansk og engelsk

Benefits

Virksomheden vægter det sociale samvær i virksomheden højt, og i den forbindelse har virksomheden en meget aktiv personaleforening. Der arrangeres løbende forskellige arrangementer, hvor kollegaer mødes på tværs af afdelingen. Derudover har virksomheden en attraktiv kantineordning, og kantinen er et naturligt samlingspunkt i virksomheden.

Endeligt er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Researcher Daniel Andersen på mailadresse [email protected]  

 

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.