For solvo it søger vi senior IT-konsulenter til rollen som Azure Cloud Solution Architect til deres lokation i Ballerup. Enten er du allerede godt med på cloudteknologierne omkring Azure, eller også har du mod på at tage Azure Cloud Solution Architect uddannelsen godt støttet af solvo it. Uanset er det et krav, at du har et solidt fundament baseret på Microsoft on-prem infrastruktur teknologier.

Virksomhed

solvo it er en dansk it-konsulentvirksomhed. De rådgiver, analyserer, designer, implementerer og drifter Microsoft teknologier i deres kunders it-infrastruktur. solvo it er Microsoft Gold Certified Partner i Cloud Platform, Cloud Productivity samt Application Development. Derudover har de massiv erfaring med Microsoft Cloud. 

solvo it tilbyder et varieret arbejdsliv i et dynamisk miljø, hvor dine ideer og kompetencer bliver højt værdsat. Du får plads til at arbejde både selvstændigt samt sparre med dine dygtige kollegaer. Selv et fagligt spændende arbejdsliv kan ikke stå alene. Derfor bygger solvo it på familievenlige værdier, hvor man prioriterer det sociale miljø i virksomheden højt, ofte spiser sammen efter personalemøder og afholder hyggelige personalearrangementer.

solvo it blev i slutningen af 2021 opkøbt af den fynske IT-virksomhed Unit IT, som er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Unit IT tæller mere end 100 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister.

Organisation

Du kommer til at indgå i solvo it’s erfarne konsulentteam og rapporterer til solvo it’s CEO.

Stillingen

Som Azure Cloud Solution Architect er du med til at drive salg, rådgivning, design, arkitektur, projektledelse og implementering af klassiske infrastruktur løsninger og moderne cloud løsninger til gavn for virksomhedens mange kunder. Dine arbejdsopgaver er følgende:

  • Bidrage aktivt til den fortsat udvikling af “Cloud”, herunder processer, teknologi og værktøjer
  • Bidrage aktivt til hvorledes virksomheden bedst udnytter muligheder i cloud på en sikker og standardiseret måde, herunder udvikling og beskrivelse af nye services, inklusive mulighed for automatisk dataopsamling til fakturering
  • Deltage i møder med kunder, lytte til og analysere deres behov. På basis heraf lave arkitektur/design på ny løsning samt agere som kundens trusted advisor
  • Projektlede implementering af nye tekniske løsninger
  • Deltage i transitioner af kundeløsninger og sikre kontrolleret implementering
  • Udførende rolle under implementeringsprojekter – helt eller delvist
  • Tæt samarbejde med technical product manager og andre teams i forbindelse med udvikling af nye services
  • Bidrage aktivt til Continous improvements – kundespecifikt og på shared platform
  • Proaktiv sikre et godt samarbejde på tværs af øvrige units
  • Du deltager efter behov i diverse daglige tekniske rutiner

Du får frihed til selvstændigt at løse dine opgaver – godt støttet af dine kompetente kolleger, hvor I hver dag gør jeres yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til kunderne.

Kandidaten

Du er en senior konsulent profil, som har arbejdet med teknik i flere år, og du er vant til som ”trusted advisor” at indgå i dialog med kunder, analysere deres behov, designe løsninger, projektledelse og om nødvendigt også implementere hele eller dele af løsningen.

Du har dyb teknisk forståelse og indsigt i IT-infrastruktur (netværk, server, storage, virtualisering) og grundlæggende god forståelse af Microsoft on-prem Services (Active Directory, SQL, Exchange, scripting etc.) og gerne også kendskab til Linux distributioner.

Enten er du allerede godt i gang med cloud teknologier og cloud security med fokus på Azure, hvor du har opbygget praktisk og dokumenteret erfaring; eller du søger muligheden for at udvikle dine cloudkompetencer og er klar til at yde den ekstra indsats for at gennemføre en Cloud Solution Architect uddannelse støttet af solvo it.

Som person er du positiv og selvstændig, og du arbejder fokuseret og ansvarsbevidst. Du kan levere service på et højt niveau og er god til at videregive viden og lære fra dig – både til kolleger og kunder. Du arbejder struktureret med både implementering og fejlsøgning, og tager kvalitetssikring og test alvorligt, både ved nye installationer, vedligehold og opgraderinger.

Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Arbejdssted

Når du ikke er hos kunderne, vil dit arbejdssted være på solvo it’s kontor i Ballerup. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en attraktiv lønpakke på markedsvilkår. Derudover får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed. Vi tilbyder også sundhedsforsikring og gratis medlemskab til Fit&Sund Fitness, som ligger i placeret i huset.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.