Solteq er i rivende udvikling – nu søges en ambitiøs og resultatskabende Sales Manager, der kan drive og udvikle salget af virksomhedens ERP-produkter og -services baseret på Business Central/LS fra kontoret i København.

Om afdelingen

Du vil blive en del af et stærkt team som i dag består af 6 konsulenter og 2 udviklere på deres kontor i København. Den hybride arbejdsplads er en del af kulturen i teamet. Der arbejdes hjemme, på farten og på kontoret, med fleksible arbejdstider, men altid med respekt for balancen mellem arbejdstid og fritid.

Arbejdsmiljøet er dynamisk og uhøjtideligt med højt til loftet, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Desuden prioriteres det at have arrangementer og aktiviteter i og uden for arbejdstiden – fagligt såvel som socialt.

Derudover er der en uddannelsespolitik, der opfordrer medarbejderne til løbende at deltage i relevante kurser.

Stillingen

Dine primære ansvarsområder bliver at drive og udvikle salget af Solteqs BC/LS-forretning i Danmark og Norge.

Dine opgaver bliver at skabe nysalg, krydssalg og mersalg hos eksisterende kunder. Du bliver derudover ansvarlig for at afsøge nye muligheder i markedet, samt iværksætte marketing- og salgsinitiativer til at fremme salg til nye kunder. En væsentlig del af dit arbejde, består i at opbygge tætte kunderelationer med beslutningstagere og interessenter hos kunderne.

Din dagligdag vil gå med at aftale og afholde kundemøder, hvor du afdækker og udvikler kundernes behov. Baseret på identificerede behov laver du tilbud i samarbejde med dine kompetente kolleger, hvorefter du sikrer at tilbuddet præsenteres og besluttes sammen med kunden.

Desuden styrer du dine aktiviteter og salgsindsatser struktureret i CRM.

Kandidaten

Du kommer med relevant erfaring, hvor du har skabt gode resultater inden for salg af ERP-løsninger eller anden forretningssoftware, fx E-commerce, BI eller digitale marketing-løsninger. Kendskab til BC/LS vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, til gengæld forventer vi at du er en metodisk salgsperson med relevante salgsteknikker, og at du trives i dialogen med C-level beslutningstagere. Det er væsentligt, at du har erfaring med nysalg og kan styre salgsprocessen fra start til slut.

Som person er du empatisk med en god portion gåpåmod. Samtidig har du et godt humør, og er nysgerrig på nye områder inden for IT.
Du er selvstændig af natur og dermed i stand til at træffe beslutninger, der vedrører dine daglige salgsaktiviteter, samt strukturere dine salgsindsatser og brug af CRM.  

Du taler og skriver dansk og engelsk. Kendskab til norsk eller svensk er en fordel, men ikke et krav.

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet virksomhedens kontor på Havneholmen i København V

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke med pension, som svarer til kravene til stillingen. Desuden får du PC, internet og mobiltelefon stillet til rådighed samt en sundforsikring med tandlægedækning – og naturligvis en lækker frokostordning.

Virksomheden

Solteq er en nordisk leverandør af IT-tjenester og softwareløsninger med speciale i branchespecifik software og digitalisering inden for brancher som detailhandel, industri, forsyning og servicefagene. Solteq beskæftiger mere end 600 medarbejdere og har hovedsæde og er børsnoteret i Finland.

Aktiviteterne i Danmark, Norge og Sverige er samlet i datterselskabet Solteq Nordic Growth, som beskæftiger 75 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i Århus og København samt Oslo, Karlstad og Stockholm.

Solteqs ydelser dækker alle aspekter af kundens aktiviteter, fra digital forretningsudvikling til rådgivning samt service design og implementering og vedligeholdelse. Løsningsporteføljen omfatter bl.a. NAV/Business Central, E-commerce, BI & Analytics, Deep Vision, Master Data Management, PIM, og en lang række specialiserede brancheløsninger.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.