Vil du være med til at sætte et grønt aftryk! Som belysningskonsulent for Fischer Lighting får du muligheden for at sælge bæredygtige belysningsløsninger inden for B2B til erhvervs-, bolig- og hospitalssektoren i Østdanmark.

Virksomhed

Fischer Lighting er en bæredygtig virksomhed med store ambitioner. Virksomheden er i rivende udvikling med et unikt koncept, som giver eksisterende velfungerende armaturer og lamper nyt liv med LED-løsninger.

Målet er at gøre op med den traditionelle brug-og-smid-væk-kultur, der er udtalt i belysningsbranchen. Hvert år kasseres millioner af velfungerende belysningsarmaturer med forældet lyskilder og elektronik.

At forny er både nemmere, billigere og meget bedre for miljøet end at købe nyt. Fischer Lighting’s patenterede LED-løsninger passer i eksisterende armaturer, og giver al den funktionalitet, lys kvalitet og energibesparelser som markedet efterspørger uden at gå på kompromis med bæredygtigheden.

Fischer Lighting støtter op om og arbejder aktivt med FN’s verdensmål 3, 5, 7 og 12.

Organisation

Som Belysningskonsulent indgår du i et salgs- og marketingteam på fem personer under daglig ledelse af Fischer Lighting’s Sales & Marketing director.

Stillingen

Det bliver din opgave at udvikle salget af Fischer Lighting’s belysningskoncepter og løsninger til eksisterende og nye B2B kunder blandt erhvervs-, bolig- og hospitalssektoren i Østdanmark.

Dine opgaver vil bestå i at identificere, opsøge og rådgive potentielle kunder, og at videreudvikle eksisterende kunder. I din rådgivning af kunderne afdækker og foreslår du løsninger ud fra deres reelle behov – efterfølgende laver du tilbud, som indeholder en teknisk beskrivelse og beregning af løsningen.

Til støtte for dit salg deltager du i konferencer, messer og kundeevents, ligesom du løbende holder CRM opdateret med status på dine kunder og dit distrikt, og står på mål for indsats og resultater.

Kandidaten

Du har et kommercielt mind-set, og gerne en el-teknisk uddannelse. Du har minimum 5 års salgserfaring af el-tekniske løsninger gerne fra lignende stilling i bygge- eller belysningsbranchen, hvor du er vant til selvstændigt at rådgive, beskrive og beregne løsningsforslag baseret på din dialog med kundens rådgivere og facility-ansvarlige.

Erfaring med løsnings- og projektsalg til den private erhvervssektor, samt erfaring med rådgivning til entreprenører, arkitekter og ingeniører vil ligeledes være et stort plus.

Du er fortrolig med udbudsprocessen i byggeriet, og ved hvornår de forskellige interessenter er relevante at kontakte og bearbejde for at fremme dine salgsmuligheder. Dertil er du tilpas struktureret til, at du mestrer at arbejde effektivt med flere projekter i forskellige projektfaser samtidigt.

Som person er du pålidelig, udadvendt med et stort drive, og god til at skabe værdifulde relationer til kunder og kolleger.

Du er god til skriftlig og mundtlig dansk, er vant til at arbejde med MS Office, og har erfaring med struktureret brug af CRM til støtte for dit salgsarbejde.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontor i Vanløse og din bopæl.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling.

Du tilbydes en resultatafhængig lønpakke med en motiverende bonus-model, samt bredbånd, bærbar PC, bilordning og mobiltelefon.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.