• Økonomi, HR & Administration
  • Odense

Erfaren bogholder med godt overblik og struktur søges til Viggo Hansen A/S – Smede og maskinfabrik.

Virksomheden

Vores kunde, Viggo Hansen A/S Smede-og Maskinfabrik er en moderne virksomhed, der udvikler, producerer og servicerer maskiner til alle brancher, såsom danske og udenlandske fødevareproducenter, bryggerier, tobaksindustrien, samt mange andre områder.

Deres voksende ordrebog og stigende efterspørgsel på kvalitetsarbejde har gjort, at de er flyttet i nye, store og flotte lokaler i Hjallelse. Her er der skabt gode rammer og masser af plads til fortsat vækst. Deres primære arbejdsopgaver består i at designe, udvikle og producere løsninger indenfor stål og metal. Viggo Hansen A/S har været i branchen i mere end 60 år, de har et enormt know-how og udfolder sig dagligt med kreative tiltag.

Du kan læse mere om Viggo Hansen A/S på www.viggo-hansen.dk

Da den nuværende bogholder planlægger at gå på pension, søges her afløseren.  Ideelt set ønskes en deltidsansættelse på mellem 20 og 30 timer i overgangsperioden. Derefter kan det aftales enten at fortsætte på deltid eller at gå på fuld tid efter ønske. 

Organisation
Bogholderen kommer til at referere til ledelsen, som består af til indehaveren og den operative direktør.

Organisationen består i produktionen af klejnsmede, maskinarbejdere, laseroperatører, programmøre, automekanikere og har op til flere lærninge indenfor de forskellige områder. På kontoret finder du ud over ledelsen også maskinteknikere, to produktionschefer og den nuværende bogholder.

Stillingen

Bogholderen arbejder tæt sammen med den nuværende bogholder og skal deltage i opstart og implementering af nyt ERP-system. Bogholderen har ansvaret for alt det administrative såsom ugesedler, lønkørsler, refusioner, indberetninger til det offentlige, moms og slutregnskaber.

Opgaver og ansvarsområder:

  • Månedsrapportering
  • Årsregnskab i samarbejde med revisor
  • Debitor – og kreditorstyring
  • Løn – herunder ugesedler, 14 dags- og månedsløn
  • Ansvar for forsikringer, pension, e-boks mm.
  • Indkøb af kontorartikler, arbejdstøj mm.

 

Der forekommer derudover administrative opgaver på kontoret såsom ferieplanlægning, servicering af kunder på telefon og mail, lageropgørelse, kalenderstyring og ajourføringer af prislister, regler, lovgivninger m.m.

Succeskriterier

Efter 12 måneder forventes det

  • at bogholderen har opnået indsigt i, og selvstændigt kan varetage opgaverne, i administrationen
  • Det forventes, at bogholderen har deltaget og gennemført implementering af nyt ERP-system og er blevet superbruger i økonomimodulet.

 

Kandidaten

Virksomheden er indstillet på at oplære og støtte dig i at opnå den nødvendige forståelse for virksomheden og organisationen. Der lægges vægt på, at du har erfaring indenfor bogholderi og kontorarbejde, og du kan holde overblik når der er travlt på kontoret.

Du har gerne erfaring fra virksomhed med projekter, som f.eks. maskinfabrik, håndværkervirksomhed eller lignende.

Du kan begå dig i et tralvt miljø, bevare overblikket og sikre et godt samarbejde, både med de andre på kontoret, samt medarbejdere i produktionen. Du er hjælpsom og struktueret, du evner at prioritere arbejdsopgaver i hverdagen og har flair for at lære nye IT-systemer.

Du behersker skriftligt og mundtligt dansk over gennemsnittet og kan ligeledes begå dig på engelsk både mundtligt og skriftlig.

Du er en habil bruger af Office-pakken.

Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er hjælpsom og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt.

Benefits

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone, og du bliver en del af en solidt fast team på kontoret.

Virksomheden er for nylig flyttet til Odense S. og her finder du gode transportmuligheder i form af både tog- og letbaneforbindelser.

Virksomheden går meget op i personalepleje, der forekommer fællesspisninger, virksomheden er ved at etablere motionscenter og er i øvrigt ved at indrette hyggelige fællesarealer i de nye omgivelser.  

Arbejdstiden er 20-30 timer om ugen efter ønske. Løn og ansættelsesvilkår forhandles indiviuduelt.

Ansøgning sendes til researcher Maja Vind på mail [email protected]

For yderligere kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.