Bossard Denmark er første land i den international koncerns udrulning af ny ERP-løsning baseret på Dynamics 365 for Finance & Operations. Deres tidligere Business Analyst er blevet en del af den internationale udrulning, derfor søger vi en forretningsorienteret Business Analyst til at støtte organisationen med optimal brug og forbedring af systemet.

Virksomhed

Bossard er blandt markedslederne inden for salg af befæstelse og industrikomponenter til den danske industri og sammen med deres logistikløsninger og ingeniørrådgivning hjælper de deres kunder med at skabe effektive produktionsmiljøer og innovative produkter.

Bossard Denmark er en del af Bossard Group med mere end 2.500 ansatte fordelt på over 80 kontorer i hele verden. Virksomhedens stræben efter ekspertise og innovation har medført en stigende vækst og succes på markedet i mere end 189 år.

Bossard Denmark er en velfungerende arbejdsplads med knap 100 kolleger – med en uformel omgangstone.

Stillingen

Som Business Analyst for Bossard Denmark bliver det din opgave at bygge bro mellem den internationale Group Business Analyst funktion og dine kolleger; brugerne i de forskellige afdelinger på kontoret i Hvidovre og hjælpe med at forbedre effektiviteten af det nye ERP-system.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Være Bossard Denmarks specialist på systemet
  • Udbrede ”best practise” anvendelse i organisationen og undervise i dets brug
  • Opsamle behov for tilpasning og optimering til Group Business Analyst funktionen
  • Dokumentere business processer og vejledninger, guides osv.
  • Være primær kontakt til Group Business Analyst funktionen
  • Yde brugersupport – 2nd level og være den som formulerer tickets til Group Business Analyst funktionen
  • Generere rapporter ved særlige behov, som ikke dækkes af standard rapporter

Det forventes at du som person har en god til at forstå brugernes behov og ønsker, og at du kan forklare systemet og funktioner på en god og pædagogisk måde.

Du vil modtage en god introduktion til dine opgaver, så du hurtigt bliver en succes.

Kandidaten

Du har formentlig en uddannelse i samspillet mellem IT og forretning. Dertil har du nogle års erfaring fra en tilsvarende rolle, gerne med udgangspunkt i Dynamics 365 for Finance & Operations, hvor du har løst opgaver med brugerundervisning og -support, kortlægning og dokumentation af processer og ændringsønsker.

Som person er du god til at lytte og evner at få brugeren til at føle sig hørt – du møder brugerne i øjenhøjde! Du er hurtig til at lære nye systemer og formidle din viden til andre.

Du taler og skriver flydende dansk, og behersker engelsk, så du kan agere effektivt i en international virksomhed.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Hvidovre.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt mobiltelefon og bredbåndsforbindelse hjemme.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.