Efter succesfuldt at have introduceret deres Smart Factory Logistics løsninger i Danmark, tager Bossard nu skridtet videre med et nyt forretningsområde omkring Smart Factory Assembly. Til denne opgave søger de en ambitiøs Business and Market Developer til at udvikle det danske marked og sælge løsningerne til eksisterende og nye kunder.

Virksomhed

Bossard er blandt markedslederne inden for salg af befæstelse og industrikomponenter til den danske industri og sammen med deres logistikløsninger og ingeniørrådgivning hjælper de deres kunder med at skabe effektive produktionsmiljøer og innovative produkter.

Bossard Denmark er en del af Bossard Group med mere end 2.500 ansatte fordelt på over 80 kontorer i hele verden. Virksomhedens stræben efter ekspertise og innovation har medført en stigende vækst og succes på markedet i mere end 189 år.

Bossard Denmark er en velfungerende arbejdsplads med knap 100 kolleger – med en uformel omgangstone.

Stillingen

Som Business and Market Developer for Bossard Denmark bliver det din opgave at udvikle et helt nyt forretningsområde inden for IoT-løsninger og Smart Tools til den danske industri, der har til formål at digitalisere montageprocessen – Smart Factory Assembly.

I tæt samarbejde med salgschefen og de eksterne salgskonsulenter, identificerer du muligheder for hele det danske marked. Du laver planen og eksekverer planen, og udvikler egen kundeportefølje, med ansvar fra indledende kontakt frem til at lukke handlen med eksisterende og nye kunder, hvorefter kolleger tager sig af den tekniske implementering.

Dit primære arbejdsområde er:

  • Udvikle Go-To-Market strategi sammen med Salgschefen
  • Projektstyring fra idéoplæg til implementering af løsning
  • Analyse af behov og systemkrav for kunden
  • Udarbejdelse af tilbud og kontrakter
  • Opfølgning og opgavestyring i CRM

Du får grundig oplæring, løbende sparring samt ansvar for egne opgaver og indgår i et team på 10 personer, der samarbejder målrettet på at skabe succes, hvor alle er en del af den.

Kandidaten

Du kommer fra en stilling, hvor du har ansvaret for salg af tekniske softwareløsninger eller har erfaring i at rådgive virksomheder i at vælge komplekse IoT-løsninger. Du er en god forhandler med teknisk flair og taler og skriver flydende på dansk og engelsk.

Din uddannelse kan være kommerciel, teknisk eller måske som produktions teknolog; det vigtigste er at du er god til at forstå og formidle de tekniske muligheder på en sælgende måde med fokus på værdi for kunden.

Til dagligt har du ansvaret for egen kundeportefølje og selv på de travleste dage bevarer du overblikket. Du er vant til at have mange kundemøder enten virtuelt eller ved personligt fremmøde.

Du taler og skriver flydende dansk, og behersker engelsk, så du kan agere effektivt i en international virksomhed.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Hvidovre.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, firmabil, samt mobiltelefon og bredbåndsforbindelse hjemme.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.