Vi leder efter en erfaren Business Development Manager, som kan bidrage til Admincontrols fortsatte vækst på det danske marked. Dine opgaver bliver at videreudvikle salget til eksisterende kunder og at skaffe nye kunder indenfor virtuelle datarum.

Virksomhed

Admincontrol er den del af Visma-koncernen, som tilbyder netbaserede løsninger til sikkert samarbejde og nem deling af dokumenter i forretningsprocesser såsom bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence, kapitalrejsning og børsintroduktioner. Brugere sparer tid, har bedre kontrol og er bedre forberedt, hvilket resulterer i bedre beslutninger.

Virtual Datarum er en sikker løsning udviklet til deling af forretningskritisk information med rådgivere, potentielle investorer og købere ved M&A-transaktioner, kapitaludvidelser og børsnoteringer. Løsningen udmærker sig især ved sin brugervenlighed, pålidelighed og sikkerhed.

Tilliden fra kunder og gode brugeroplevelser sikres af kompetente og motiverede medarbejdere, som yder personlig service, hvilket bekræftes af høje fornyelsesgrader for virksomhedens løsninger.

Organisation

Som Business Development Manager – Virtual Datarum indgår du i et salgsteam på to personer under daglig ledelse af Admincontrols danske Country Manager. Det samlede Admincontrol team i Danmark er på 6 personer, godt støttet af supportorganisationen i det norske hovedsæde.

Stillingen

I stillingen som Business Development Manager – Virtual Data Rooms, bliver det din opgave at synliggøre løsningen for, og bygge relationer til potentielle kunder, såsom advokater, M&A-rådgivere, Private Equity, konsulentfirmaer, revisorer og store virksomheder.

Da løsningen først bliver relevant, når kunden står overfor en due diligence, er det vigtigt at du holder dig tæt på de potentielle kunder, og har sikret dig at de har præference for din løsning og dig som rådgiver. Så dit fokus på relationen er vigtigt, og du forventes da også at tage ansvar for kunden efter underskrift med specialist rådgivning for at sikre den bedste kundeoplevelse og fastholdelse.

Kandidaten

Du har formentlig en Bachelor eller Master i økonomi, forretningsadministration eller markedsføring.

Dertil har du flere års erfaring og dokumenteret succes med rådgivende salg, gerne af finansielle ydelser eller software løsninger. Du er forhandlingsvant og kundeorienteret, hvis du samtidig har et netværk indenfor målgruppen: advokater, Private Equity, M&A-rådgivere, børsnoterede selskaber vil det være rigtigt godt.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og er proaktiv og selvkørende med fokus på integritet og god forretningsmoral.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Glostrup.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling.

Du tilbydes en resultatafhængig lønpakke med en motiverende bonus-model, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bredbånd, bærbar PC og mobiltelefon.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.