Bygningsingeniører søges til stærkt vækstorienteret virksomhed indenfor biogasanlæg

Virksomheden

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en bygningsingeniør.

Nature Energy blev etableret i 1979 under navnet Naturgas Fyn. Virksomheden drev og solgte den fossile naturgas, men har de seneste år ekspanderet indenfor den grønne omstilling, og er i dag præget af engagement i videreudviklingen af virksomheden og den grønne energi.

Virksomheden har høje vækstambitioner, og vil være den mest succesfulde og respekterende biogasproducent i verden.

Med en vækstambition på op mod 35 mia. i nye anlæg indtil 2030, vil virksomheden være førende indenfor den grønne omstilling af biogas globalt.

Nature Energy råder i dag over 13 danske biogasanlæg og fortsætter den kraftige ekspansion med at bygge biogasanlæg i bl.a. Holland, Frankrig, USA og Canada.

Se mere på: https://nature-energy.com

Organisation

Nature Energy består af følgende områder: Business Development, Construction, Design & Development, Procurement, Operations og Finance, IT & QEHS.

Bygningsingeniøren er placeret under divisionen Design & Development, hvor projekteringsfasen udføres.

Der vil desuden være et tæt samarbejde med Business Development, som udvælger lokationerne for fremtidige anlæg, samt Construction, der står for den udførende del af byggeriet.

Stillingen

Bygningsingeniøren indgår i teamet med ingeniører med forskellig baggrund i forbindelse med projekteringen af kommende biogasanlæg i bl. a. Frankrig, Holland, USA og Canada.

Bygningsingeniøren forestår udarbejdelse af tilbudslister og budgetter, indgår i kontraktforhandlinger og afleveringsforretninger, herunder deltagelse i f.eks. 1 og 5 års eftersyn.

Afhængig af kompetencer og specialer får bygningsingeniøren ansvar for et eller flere fagområder indenfor byggeriet af anlæg.

Opgaverne er indenfor følgende fagområder:

 • Geoteknik, herunder forståelse/afkodning af boreprofiler og geotekniske undersøgelser
 • Forurening
 • Statik
 • Beton
 • Stål
 • Installationer, herunder el, vvs og ventilation
 • Lyd- og lysberegninger
 • Energiberegninger
 • Besigtigelser
 • Kvalitetssikring (KS)
 • Support til arbejdsmiljøkoordinator-P

Succeskriterier

Inden for de første 12 måneder forventes bygningsingeniøren at have:

 • Medvirket til et godt samarbejde i afdelingen
 • Videreudviklet samarbejdet med Nature Energys øvrige afdelinger
 • Fået etableret sig som faglig ansvarlig indenfor sit fagområde

Kandidaten

Du er uddannet bygningsingeniør og har min. 5 års erfaring med byggeri som f. eks. bygge- projekt- eller projekteringsleder.

Du har et fagligt godt fundament i et eller flere af de nævnte områder.

Du kan komme både fra den rådgivende og udførende del af byggeriet, og ideelt set har du erfaring med byggeri med tekniske anlæg.

Du har god indsigt i alle faser i et byggeri.

Som person er du struktureret, systematisk og har styr på dine projekter. Du er god til at samarbejde med mange aktører i byggeriets faser, herunder også andre faggrupper.

Besidder gode skriftlige og mundtlige sprogkundskaber på dansk, engelsk og gerne fransk

Du bor i køreafstand til Nature Energys lokationer i Støvring, Aarhus eller Odense. 

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen
Headhunter og CEO
Mail [email protected]
Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.