• Produktion & Teknik
  • Overalt
  • Denne stilling er blevet besat

Til mindre virksomhed i kraftig vækst søges Bygningskonstruktør eller teknisk designer indenfor bygge & anlæg

Virksomheden

Vores kunde, Aerbin, er en mindre virksomhed, etableret i 2005. Den fremstiller avancerede affaldssystemer til boligselskaber, offentlige anlæg, større byggeentrepriser etc. og har opnået en førende position på det danske marked.

Virksomheden udvikler og fremstiler systemer indenfor miljøstationer, underjordiske anlæg, specialløsninger indenfor skraldesug m.m. 

Virksomheden har løbende større projekter i gang og indgår som integreret del i projekteringen af det samlede byggeri og anlægsarbejde på større entrepriser i hele landet.

Læs mere om virksomheden her:

https://aerbin.dk/da/

Organisation

Bygningskonstruktøren / Den Tekniske designer refererer til projekteringschefen, som er medejer af virksomheden sammen med den adm. direktør. Der er desuden to medarbejdere i projekteringsafdelingen samt en regnskabschef, en servicechef og nogle eksterne installations-medarbejdere.

Stillingen

Efter en oplæring i virksomhedens affaldssystemer m. m. vil bygningskonstruktøren/den tekniske designer selvstændigt forestå projekteringen af en række projekter med bred kontaktflade til bygherre, arkitekter, ingeniører, byggeentreprenører m. m.

Opgaver:      

  • Kalkulere løsninger
  • Udarbejde beskrivelser og tegninger i Revit
  • Udarbejde tilbud sammen med ledelsen
  • Fastlægge og følge op på projekteringsforløb med tidsplaner m.m.
  • Projektering og koordinering af rørsystemer i jord
  • Projektering af installationer i bygninger

Kandidaten

Du har erfaring med projektering indenfor bygge & anlæg, og du er sandsynligvis uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker eller teknisk designer indenfor bygge- og anlægslinjen.

Du er i dag måske alene beskæftiget med at tegne, men ønsker en mere varieret arbejdsdag med koordinering af projekteringerne samt direkte kundekontakt.

Det er et krav, at du har et godt kendskab til Revit og projektering.

Du trives i en mindre organisation med hurtige kommandoveje, hvor du kan få medindflydelse på tingene og du er villig til at aflaste eller afløse kolleger efter behov. 

Beskrivende ord på din person kunne være: Selvstændig, analytisk, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, team orienteret, ansvarlig.

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

[email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Vind-Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil  31 33 82 21

#LI-DNI