• Økonomi, HR & Administration
  • Danmark

Kommerciel og forretningsudviklende CRO Retail B2B

 

Helsam Gruppen A/S er en 100 % danskejet virksomhed, med HQ i Sønderborg og kontor i København som beskæftiger ca. 200 dygtige medarbejdere. Virksomheden er markedsledende inden for helsebranchen og samarbejder med omkring 230 af de største og bedste leverandører inden for helsekost, personlig pleje og økologiske varer.  Med ny professionel ejer i 2023 er virksomheden klar til ekspansion.

Helsam Gruppen A/S leverer varer til kunder primært i Danmark, og driver selv 14 butikker. Derudover er 13 butikker tilknyttet Helsams franchisekæde. I alle butikker finder du uddannethelsevejledere, som altid er klar til at hjælpe med professionel rådgivning.

I Helsam Gruppen finder du, Helsam Engros, DermaVita by Helsam, Helsam Retail, helsam.dk samt Mecindo.dk

 

Chief Retail Officer Retail B2B

Den nyoprettede rolle som CRO Retail – B2B bliver at udvikle, drive og eksekvere på strategien for Helsam Retail og Helsams key accounts indenfor B2B (Wholesale). Dette betyder det totale ansvar for retailkæden og key accounts på alle niveauer, herunder strategi eksekvering og naturligvis ansvaret for P/L.

Ligeledes at kunne sikre og udbygge relationerne til øvrige stakeholders internt som eksternt.

Rollen indgår i Executive management board.

Nøgle ansvarsområder:

Retail Operations Excellence – Sikre ”best in class” drift af hver enkelt enhed, at spacemanagement og omnichannel-strategierne eksekveres for at optimere på forretningen.

KPI-drivers – Fastsætte og udvikle de vigtigste KPI-drives, som sikrer at strategien bliver implementeret i retail for at sikre best in class-performance. Kampagneafvikling såvel som det daglige salg.

Sikre at salgs- og omkostningsbudgetter udvikles og handlingsplaner implementeres.

Retail Training – Udvikle og lede Retail training, således at kæden fremstår toptrimmet og optimeret, herunder sammen med og overfor distriktschefer, butikschefter og merchandisere, med baggrund i værdidrevet salg.

Vigtig rolle i Executive Board – Medvirke til at boardet fremstår som en stærk enhed overfor samtlige stakholders, herunder at byde ind med en holistisk tilgang til hele forretningen.

Leadership – Udvikle og fastholde retailkonceptet for own operated retail. Dette for at sikre at kunderne får den ønskede oplevelse i henhold til  brandværdier og produktstrategi.

Udvikling af personale – Sikre uddannelsesplaner, herunder både faglig og personlig udvikling for at sikre trivsel og fastholdelse af medarbejdere.

M&A – Deltage i opkøb af relevant retail, såvel som organisk vækst, via yderlig åbning  af egen retail.

Lejemål – Forhandling af og afvikling af lejemål, således at de bedste placeringer af retail bliver realiseret.

Salg BtB – Udvikling af strategisk samarbejde indenfor indkøb og marketing overfor partnerbutikker/key ccounts som driver retail såvel som onlineforretning.

 

Personlige egenskaber:

Det er nødvendigt for den nye CRO Retail – B2B at have følgende personlige egenskaber:

Stærk på ledelse (People manager) og eksekvering
Strategisk, taktisk og operationel og evner til at kunne bevæge sig mellem de enkelte faser
Stærk kommerciel tilgang til opgaven
Analytisk og taldrevet som sikrer at beslutninger bliver taget på baggrund af fakta (KPI drevet)
Evnen til at se en holistisk sammenhæng i hele Helsam
God til kommunikation overfor alle stakeholders
Stærk på samarbejde og opbygning af holdånd

 

Succeskriterier:

Eksekvering af strategi i samarbejde med organisationen
Sikre en god kommerciel og vækstdrevet kultur i hele virksomheden

 

Uddannelse:

Relevant kommerciel uddannelse

 

Bopæl:

Danmark

Reference

CRO Retail –  B2B refererer til CEO

 

Kontakt venligst

expuri

Martin Ingwersen

31474534

[email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.