Brænder du for den gode kundeoplevelse, hvor du gennem god kundeservice, træning og mersalg optimerer dine kunders gavn af en IT-løsning? Og har du lyst til at blive del af en vækstvirksomhed og et energisk team, hvor faglighed og godt socialt samvær spiller sammen?

Virksomhed

Admincontrol er den del af Visma-koncernen, som tilbyder netbaserede løsninger til sikkert samarbejde og nem deling af dokumenter i forretningsprocesser såsom bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence, kapitalrejsning og børsintroduktioner. Brugere sparer tid, har bedre kontrol og er bedre forberedt, hvilket resulterer i bedre beslutninger.

Admincontrols Board Portal (bestyrelsesportal) er et dokumentdelings- og samarbejdsværktøj for bestyrelsesmedlemmer, ledelse, administration og andre af virksomhedens interessenter. Bestyrelsesportalen giver brugerne mulighed for at arbejde papirløst og effektivt. Dokumenterne er altid tilgængelige online og offline i en sikker og brugervenlig løsning, via internet og iPad/iPhone-app.

Admincontrol nyder stor tillid fra sine kunder, skabt af kompetente og motiverede medarbejdere, og bekræftet af høje gentegningsgrader på sine løsninger.

Organisation

Som Client Success Manager – Board Portals indgår du i et salgsteam på tre personer under daglig ledelse af Admincontrols danske Country Manager.

Det samlede Admincontrol team i Danmark er på 7 personer, godt støttet af supportorganisationen i det norske hovedsæde.

Du bliver en del af et ungt og energisk team, der lægger vægt på høj faglighed og gode resultater – samtidig med, at have det sjovt sammen.

Stillingen

Du skal sammen med dine to Client Success Manager kolleger udvikle de eksisterende kunder på Admincontrols bestyrelsesportal. Udover dine eksisterende kunder, vil du løbende få nye kunder fra Admincontrols Sales Executives. Opgaverne er onboarding af kunder, præsentation af og træning i nye funktioner og mersalg til gavn for kunderne.

Du bliver ansvarlig for et større antal kunder som du plejer gennem statusmøder, desuden gennemfører du webinarer og kundeevents sammen med dine kolleger – hele tiden med fokus på at udvikle dine kunders brug og gavn af løsningen, så effektivt som muligt.

Admincontrol arbejder strategisk med CRM, og du vil som led i udviklingsaktiviteterne også få til opgave at vedligeholde oplysninger i CRM-systemet, analysere data og kortlægge nye vækstmuligheder blandt dine kunder og kundeemner.

Kandidaten

Du har erfaring fra salg som service, måske fra en tilsvarende funktion som ”Success manager” i en software-virksomhed. Du agerer troværdigt og professionelt blandt beslutningstagere i virksomheder og organisationer – også på ledelses- og bestyrelsesniveau.

Du har god forståelse for IT og brænder for dine kunders gode oplevelse i alt hvad du gør. Og så har du veludviklede sociale kompetencer og trives i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Desuden er du hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og løsninger – og du kan formidle din viden videre på en forståelig og let tilgængelig måde.

Du kommunikerer flydende på dansk, og er god til engelsk skrift og tale.

Endelig er du imødekommende og proaktiv i samarbejdet med kunder og kollegaer, og god til at skabe og vedligeholde gensidigt værdiskabende relationer.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer i Glostrup.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling.

Du tilbydes en resultatafhængig lønpakke med en motiverende bonus-model, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bredbånd, bærbar PC, iPad og mobiltelefon.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.