Du forstår dig på digital forretningsudvikling og customer experience, og så er du nysgerrig; især på alt hvad der er digitalt. Lyder det spændende? – så grib muligheden og bliv en del af hastigt voksende Solteq, og vær med til at skabe markedets bedste digitale forretningsløsninger til virksomhedens ambitiøse kunder.

Virksomheden

Solteq er nordisk it-leverandør og softwarehus specialiseret i digitale forretningsløsninger.

Virksomheden har hovedsæde og er børsnoteret i Finland med selskaber i UK, Danmark, Norge, Sverige og Polen; og beskæftiger samlet 600 medarbejdere.

Det danske selskab beskæftiger 50 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Odense og Århus.

Stillingen

Din rolle bliver at deltage i rådgivningen af Solteq’s ambitiøse kunder indenfor digital forretningsudvikling og customer experience. Du driver processen med at udvikle deres digitale strategi med fokus på løbende digital udvikling, der prioriterer kundens forretningsværdi.

Det betyder, at du hurtigt sætter dig ind i kundens forretning, og derefter tager ansvar for både at definere og drive processen hele vejen fra koncept til eksekvering.

Du arbejder tæt sammen med Solteq’s erfarne og dedikerede projektledere, UX’ere, designere og udviklere, hvor du sikrer den overordnede vision, skaber begejstring for opgaven og ikke mindst er primus motor i samarbejdet med kunden.

Kandidaten

Du har flere års erfaring som digital konsulent enten som intern i større organisationer, eller som ekstern konsulent, hvor du med succes har bidraget til digital forretningsudvikling. Du er mester i at drive kunder og brands, både på det strategiske og det taktiske niveau.

Opgaven kan være stor eller lille, men du tager ansvar og styrer processen fra koncept til eksekvering, og er selv hands-on og klar til at gå foran for at overgå kundens forventninger.

Desuden er du hurtig til at sætte dig ind i nye virksomheder, og deres struktur og processer – og du formår at formidle din viden videre på en forståelig og let tilgængelig måde.

Flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale er et krav.

Endelig skal du være imødekommende og proaktiv i samarbejdet med kunder og kollegaer, og god til at skabe og vedligeholde gensidigt værdiskabende relationer.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer på Havneholmen i KBH V.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke med pension som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, og en sundforsikring med tandlægedækning.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.