• IT
 • Overalt

– før de frie autoværksteder sikkert ind i fremtiden

Der er travlt, og derfor har FTZ brug for en ny kollega, med erfaring fra autobranchen, til det Sjællandske område.

Virksomheden

FTZ blev grundlagt tilbage i 1962 og hed dengang Fyns Auto Udstyr A/S (FAU). Siden har virksomheden vokset sig større og er blevet landsdækkende ved hjælp af opkøb, overtagelser samt fusioner med andre virksomheder.

I dag er FTZ autobranchens største spiller og har 51 afdelinger fordelt rundt i hele Danmark og på Færøerne. Der er i alt flere end 1.100 medarbejdere beskæftiget på landsplan, og FTZ’s samlede lagerareal udgør cirka 110.000 m2 i Danmark.

For at de frie autoværksteder står stærkt i fremtiden, har FTZ udviklet en vifte af digitale løsninger, der gør hverdagen lettere med den administrative drift. FTZ+ kundestyringssystem, Online Booking, Serviceaftale-modul og FTZ App’en er nogle af vores produkter.

Alt sammen ydelser som hører ind under ”Workshop 365 – digitale løsninger”. Se eventuelt mere på dette link: www.ftz.dk/koncepter/workshop-365/digitale-loesninger.aspx

Stillingen

Du bliver en del af et engageret team på 5 personer og får en interessant og alsidig hverdag med implemen-teringer, installationer og support af ovennævnte løsninger ude ved kunderne. Du vil også være på vores supporttelefon en dag om ugen. Oplæg på kundeaftener og lettere administrative opgaver indgår også.

Efter en grundig oplæring i produkterne vil din arbejdsdag primært være ude i marken, men du får også en plads i vores nærmeste afdeling som supplement til din hjemmearbejdsplads.

Din profil

Du er udadvendt og bliver motiveret af at hjælpe andre, og så er du sikkert vant til at begå dig ude hos kunderne.

For at få succes i rollen som konsulent er det afgørende, at du har regnskabsforståelse og flair for tal, ligesom du er bekendt med digitale regnskabsprogrammer. At benytte Excel regneark bliver også en vigtig del af processen, når der skal konverteres fra gammelt til nyt system ude hos kunderne.

Desuden forestiller vi os, at du er:

 • Bekendt med autobranchen og har indsigt i værkstedsdrift
 • God til at kommunikere i øjenhøjde
 • Energisk, empatisk, tillidsskabende og positiv
 • Tålmodig og god til at lære fra dig
 • Bosiddende på Sjælland

Vi tilbyder

 • Gode arbejdsforhold og stor selvstændighed
 • Faglige udfordringer og afvekslende opgaver
 • Engagerede kollegaer og en stor kontaktflade
 • En spændende koncern i rivende udvikling
 • Grundig oplæring i produkterne
 • Løn efter kvalifikationer
 • Bil, pensionsordning, sundhedsforsikring mm.

Er denne stilling lige noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Rekrutteringen foretages af expuri, hvorfor al henvendelse stiles til konsulent Per Lavrids Knudsen på [email protected] eller på telefon 23416108.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og der afholdes samtaler løbende.

 

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.