Som digital projektleder for Solteq er det dig, som støtter kunderne i deres digitale forretnings-udvikling med rådgivning om digital strategi, digitale koncepter og løsninger indenfor ecommerce, marketing og kommunikation, og som projektleder sikrer implementering af de aftalte initiativer.

Virksomheden

Solteq er et nordisk software hus med mere end 600 medarbejdere der udbyder en portefølje af IT-løsninger med speciale i digitale forretningsløsninger og specialiserede brancheløsninger. Virksomheden har hovedsæde og er børsnoteret i Finland.

Aktiviteterne i Danmark, Norge og Sverige er samlet i datterselskabet Solteq Nordic Growth, som beskæftiger 75 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i henholdsvis Århus og København samt Oslo, Karlstad og Stockholm.

Solteqs ydelser dækker alle aspekter af kundens aktiviteter, fra digital forretningsudvikling til rådgivning samt service design og implementering og vedligeholdelse. I takt med en hastig udvikling i den digitale transformation, er det Solteqs målsætning at være blandt de første udbydere af nye teknologier samt at fokusere på udvikling af egne softwareprodukter og services.”

Løsningsporteføljen omfatter bl.a. NAV/Business Central, E-commerce, BI & Analytics, Deep Vision, Master Data Management, PIM, Robotics og en lang række specialiserede brancheløsninger.

Stillingen

Din rolle bliver at deltage i rådgivningen af Solteq’s ambitiøse kunder om digital forretningsudvikling indenfor ecommerce, digital marketing og kommunikation. Du igangsætter, faciliterer og driver implementeringen af digitale forbedringer til den enkelte kundes forretning med fokus på bruger/kundeoplevelse og forretningsværdi.

Det betyder, at du hurtigt sætter dig ind i kundens forretning, og derefter tager ansvar for både at definere og drive processen hele vejen fra koncept til implementering.

Du arbejder tæt sammen med Solteq’s erfarne og dedikerede digitale specialister, hvor du synliggør den overordnede vision, skaber begejstring for opgaven og ikke mindst er primus motor i at lede projekt-implementering og samarbejdet med kunden.

Kandidaten

Du har flere års erfaring fra en tilsvarende rolle enten internt i større organisationer, eller som ekstern konsulent, hvor du med succes har bidraget til digital forretningsudvikling indenfor marketing og/eller ecommerce – både som rådgiver og som projektleder.

Som digital projektleder formår du at drive kunder og brands, både på det strategiske og det taktiske niveau med fokus på den gode bruger/kundeoplevelse og forretningsværdi. I supplement til din erfaring som projektleder har du måske taget kurser eller certificering indenfor projektledelse, som Prince2 eller lignende.

Som person tager du ansvar for opgaven, stor som lille, og styrer processen fra koncept over implementering til aflevering, mens du selv er hands-on og klar til at gå foran for at overgå kundens forventninger.

Desuden er du hurtig til at sætte dig ind i nye virksomheder, og deres struktur og processer – og du formår at formidle din viden videre på en forståelig og let tilgængelig måde på både dansk og engelsk.

Endelig er du imødekommende og proaktiv i samarbejdet med kunder og kollegaer, og god til at skabe og vedligeholde gensidigt værdiskabende relationer.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer på Havneholmen i KBH V.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke med pension som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, og en sundforsikring med tandlægedækning.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.