• Økonomi, HR & Administration
  • Syddanmark

For TREFOR Infrastruktur søges driftskonsulent til håndtering af målerdata, analyser og arbejde med at sikre at datagrundlaget er afregningssikkert.

Vil du være med til at fremtidssikre den grønne infrastruktur i Trekantområdet, i en virksomhed, hvor arbejdsglæde, gode kollegaer går hånd i hånd med høj faglighed og ekspertise?

Har du erfaring med håndtering af målerdata, analyser og kvalitetssikring af datagrundlag?Drømmer du om at blive en af en del af en koncern som prioriterer digitalisering, data, samt dataanvendelse højt og motiveres du ved at arbejde på tværs af systemer?

 

Kan du skabe det nødvendige overblik over stam- og målerdata?

TREFOR står over for, implementering af store interne digitaliseringsprojekter i 2025, hvor fokus er på optimering af både processer, arbejdsgange inden for målerdata fra deres ca. 220.000 målere. TREFOR prioriterer dette fordi de ønsker at være blandt branchens bedste.

De har meget travlt, og har derfor brug for endnu en kollega i det team, som har ansvaret for datavalidering og klargøring af data til afregning af el, vand og varme. Sammen skal I sikre overholdelse af høje krav til datakvalitet, så datagrundlaget er afregningssikkert.

Opgaverne i afdelingen stiller store krav til dine færdigheder og motivation for at arbejde med data, din systematik, evne til bearbejdning samt analyse af store datamængder.

 

Dine primære arbejdsopgaver er

Beregningsstrukturer, konsistenskontroller og verifikation
Servicering af vores målermontører på telefon
Superbruger på egne områder og dokumentation af opgaver og arbejdsgange
Kunne arbejde på tværs af systemer og se sammenhænge og uhensigtsmæssigheder, der skal korrigeres i andre systemer
Automatisering og vedligehold af processer i f.eks. Python

Øvrige arbejdsopgaver er

Forbedring af processer, systemer og metoder
Samarbejde og dialog med interne og eksterne interessenter
Deltage i tværgående projekter og øvrige ad hoc-opgaver
Opsøgende ift. nye måder at effektivisere arbejdsprocesser evt. med brug af AI

Succeskriterier i jobbet

Du formår at skabe overblik, tage ejerskab for dine opgaver og er kvalitetsbevidst i din opgaveløsning.
Du motiveres af at finde årsager til uregelmæssigheder og/eller afvigelser, og har kompetencer indenfor datavalidering.
Du skal være opsøgende, samarbejdsorienteret og fyldt med ”gå-på-mod”.

 

Hvem er du?

Det er vigtigt at du har flair for tal, struktur og systemer, og at du er vant til håndtering af data, analyser og kvalitetssikring af afregningsgrundlag. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring/kompetencer indenfor afregningssystemer, datavalidering og dataanalyse fra forsyningsbranchen.

Du benytter naturligt forskellige systemer til bearbejdning af data. Har du erfaring med sql, eller begyndt at snuse lidt til Python og er måske lidt af en ”Digital Ninja”, der kan lide at ”nørde” med data.

Du ser nemt processen ”fra oven” og kan forholde dig til helhedsbilledet i en stor organisation, hvor den samlede proces er vigtig.

Som person har du positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, har flair for IT og tilegner dig nemt nye systemer. Det er afgørende, at du har den rigtige indstilling og trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor flere grundlæggende ting er under forandring.

 

Du tilbydes

Du bliver ansat i afdelingen Målerdata, hvor du får kompetente og dygtige kolleger, så der er mulighed for masser af sparring. Du får rig mulighed for at bidrage til udviklingen af afdelingen og hvordan opgaverne løses. TREFOR giver desuden gode muligheder for at videreudvikle dig selv og din egen karriere.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor ambitions- og innovationsniveauet er højt, og arbejdsglæden endnu højere. Man tør stille krav til sig selv og hinanden, og du får i høj grad mulighed for at gøre en forskel. Frokosten nydes ofte sammen i kantinen, og der er gode muligheder for at deltage i både faglige og sociale arrangementer.

Din personlige og faglige udvikling prioriteres højt, og vil gerne hjælpe dig med at skabe den karriere, du drømmer om. Det er ikke kun spændende arbejdsopgaver, der venter dig i TREFOR – du får også en masse personalegoder, der gør både dit arbejdsliv og privatliv lidt sjovere.

Du kan desuden se frem til en leder, der er lydhør og vægter medarbejdernes trivsel højt. Stillingen er på fuld tid på hovedkontoret i Kolding og vil referere til afdelingslederen for Målerdata.

 

Sæt et grønt fodspor sammen med EWII

EWII Koncernen er Trekantområdets lokale energiselskab, med hovedkontor i Kolding, som består af kommercielle selskaber under EWII A/S og forsyningsselskaber under TREFOR Infrastruktur A/S.

TREFOR sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme. For dem er det et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

I EWII er hverdagen vidt forskellig for deres 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

 

Ansøgning til stillingen som driftskonsulent

Expuri assisterer TREFOR med denne ansættelse. Kontakt venligst nedenstående hvis du har spørgsmål og send din motiverede ansøgning og CV til:

expuri​​​​

Martin Ingwersen​​​

[email protected]

+ 45 31 47 45 34

 

expuri

Klavs Jarl Jørgensen​​

​​​[email protected]

​​​+ 45 30 24 95 75​​​

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.