El-ingeniør søges til stærkt vækstorienteret virksomhed indenfor biogasanlæg.


Virksomheden
På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en El-ingeniør.

Nature Energy blev etableret i 1979 under navnet Naturgas Fyn. Virksomheden drev og solgte den fossile naturgas, men har de seneste år ekspanderet indenfor den grønne omstilling, og er i dag præget af engagement i videreudviklingen af virksomheden og den grønne energi.

Virksomheden har høje vækstambitioner, og vil være den mest succesfulde og respekterende biogasproducent i verden.

Med en vækstambition på op mod 35 mia. i nye anlæg indtil 2030, vil virksomheden være førende indenfor den grønne omstilling af biogas globalt.

Nature Energy råder i dag over 13 danske biogasanlæg og fortsætter nu med en kraftig, international ekspansion og etablering af nye anlæg i bl.a. USA og Canada.

Se mere på: https://nature-energy.com

Organisation
Nature Energy består af følgende områder: Business Development, Construction, Design & Development, Procurement, Operations og Finance, IT & QEHS.

El-ingeniøren indgår i afdelingen Electrical og er placeret under afdelingen Engineering. Electrical afdelingen består af 8 personer, hvor vedkommende vil referere til Head of Electrical. Afdelingen arbejder tæt sammen med de to andre afdelinger som er Mechanical og Drawings.

Der vil desuden være et tæt samarbejde med Construction og Operations, som står for bygning, installation samt drift af biogasanlæggene.

Stillingen
I Engineering-afdelingen arbejder Nature Energy med projektering og design af biogasanlæg til Danmark, Frankrig, Holland, USA og Canada.

El-ingeniøren vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Projektering og specifikation af elinstallationer for maskinanlæg
  • Projektering og specifikation af fordelings- og maskintavler
  • Specifikation og indkøb af instrumenter og frekvensomformere mv.
  • Specifikation af eldata for maskiner
  • ATEX-klassifikationer
  • Risikovurderinger
  • Tilsyn og test på anlæggene
  • Kvalitetssikring
  • Support til NE idriftsættere og til deres eksisterende anlæg
  • Dokumentation


Kandidaten
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som el-installatør, el-tekniker, automations-tekniker, maskinmester, ingeniør eller lignende.
Meget gerne nogle års erfaring fra tilsvarende job.

Som person er du kendetegnet ved at have en ambitiøs og professionel tilgang til dine opgaver.

Du er imødekommende i din tilgang til kolleger og god til at komme i mål med de givne opgaver. Du formår at indgå engageret i såvel teamarbejde som at levere en selvstændig og systematisk indsats. Hastighed og kvalitet er kendetegnende for dit arbejde. Teknisk viden og nysgerrighed samt viljen til at lære nyt er et plus.

Dit job vil være på kontoret i Støvring eller Århus. Kandidaten skal påregne ca. 30-35 dages rejseaktivitet om året, til at komme ud på site, udføre test og tilsyn og se det designede i drift samt få feed-back fra driftspersonalet.

Du har muligvis også interesse i at rejse ud og arbejde på vore internationale projekter.

Fremtidsperspektiver
Da virksomheden har store vækstplaner, vil der være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, såvel som karrieremuligheder.

Kontakt  
Daniel Andersen
Researcher
Mail [email protected]
Mobil 50 55 51 83

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.