• Produktion & Teknik
 • Herning

Hammer Carpets har igennem årene specialiseret sig i produktion og levering af tekstil gulvbelægning , hovedsageligt  baseret på uldgarner.  Der fokuseres på høj kvalitet igennem samtlige processer og både kontraktmarkedet og konsumentmarkedet serviceres.
I kraft af produktionskapaciteterne samt in-house designstudie kan Hammer Tæpper i dag tilbyde kundetilpassede løsninger i såvel design, farver, kvaliteter og services.  Det primære fokus på internationalt niveau er på det professionelle (kontrakt) marked, hvor segmenterne marine (krydstogtskibe, færger, riverboats osv) samt hospitality (4 og 5 stjernede hoteller) er dominerende.

Hammer Tæpper er en del af ege-group.
 
Med udgangspunkt i din faglighed, får du en grundig oplæring, og et selvstændigt job, hvor dine opgaver blandt andet er:

 • Technical Supervisor på tværs af geografiske grænser med teknisk support på alle markeder, primært indenfor Marine-segmentet.
 • Opmåling af DWG tegninger og udarbejdelse af installationsplaner.
 • Udarbejdelse af rulle-lister og interne produktionsordrer.
 • Kontrol målinger ”on-site” for sikring af de rigtige tekniske løsninger.
 • Deltagelse ved kundemøder som support for salgsledelsen og som support ved ”dry-docks”.
 • Technical Supervisor er support funktion ved:

 

 • Projektbearbejdning i tæt samarbejde med de salgs ansvarlige
 • Kundebesøg med kontrolmålinger, planer mm.
 • Uddannelser internt og uddannelsesforløb for partner/kunder.
 • Deltagelse i Installationsseminar i ege
 • Kundebesøg på fabrikken.

Herudover er der diverse ad hoc opgaver og deltagelse i specialopgaver, som ofte har udspring i løsning af komplicerede kundeopgaver.
 
Du har teknisk flair med lyst til at løse opgaver for og sammen med kunderne. Du har en uddannelse som gulventreprenør eller anden relevant håndværksmæssig baggrund, og har en teknisk overbygning med stor erfaring med tegnesystemer (Autocad, VectorWorks eller lignende). Du kan også være uddannet gennem intern uddannelse fra større gulvproducent, eller en baggrund i butik med tæpper og/eller gulvløsninger, kombineret med en teknisk overbygning. Du kan også have en byggeteknisk baggrund med flere års erfaring med og speciale indenfor gulvløsninger.
Der ligges vægt på erfaring med tæpper og/eller gulve. Du er selvkørende og rejsevant, og kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Du skal have god forretningssans og skal være god til at strukturere, holde overblik, prioritere og vurdere. Du får energi og arbejdstilfredshed, når du hjælper kunden med teknisk rådgivning, og er god til at skabe enighed om komplicerede løsninger. Du sætter en ære i høj faglighed og en lav fejlmargin.
Virksomheden kan tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder samt et godt arbejdsmiljø i et team af dygtige og erfarne kolleger.  Det er i høj grad en international funktion med base på hovedkontoret i Herning. En del rejseaktivitet må påregnes.
Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Aage Madsen, expuri, på tlf. 20 74 62 15, som medvirker ved ansættelsen. Send din ansøgning hurtigst muligt til [email protected] Ansøgningerne behandles løbende.
 
Om virksomheden:
Hammer Tæpper A/S – Grundlagt i 1948 af Sigfred Møller Jørgensen. Efter opstart i ydmyge faciliteter blev fabrikken i Birk bygget i starten af 1960’erne, som herefter løbende er blevet udvidet og renoveret. Hammer Tæpper A/S har igennem årene specialiseret sig i produktion og levering af tekstil gulvbelægning i såvel uldgarner som i syntetisk garner. Der fokuseres på høj kvalitet hele vejen igennem systemerne og både kontraktmarkedet og konsumentmarkedet serviceres. Maskinparker er under løbende opdatering, udvidelse og udskiftning, således at fabrikken i dag har et helt moderne produktionsapparat, som lever op til tidens krav. Endvidere renoveres og udvides produktionsfaciliteterne løbende, for hele tiden at kunne være på forkant med udviklingen. Hammer Tæpper er stolte over i dag at være verdens største udbyder af produkter fra den helt specielle Colortec teknologi. I kraft af produktionskapaciteterne samt in-house designstudie kan Hammer Tæpper i dag tilbyde kundetilpassede løsninger i såvel design, farver, kvaliteter og services.  Det primære fokus på internationalt niveau er på det professionelle (kontrakt) marked, hvor segmenterne marine (krydstogtskibe, færger, riverboats osv) samt hospitality (4 og 5 stjernede hoteller) er dominerende.

Hammer Tæpper er en del af ege-group.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.