• Salg & Marketing
  • Jylland

For kunde søger vi en engageret salgsprofil, der brænder for god kundeservice, rådgivning og salg af flere produkter til byggebranchen. Virksomheden har flere agenturer, hvor produktprogrammet sammensætning henvender sig til tømmerhandlere, trælaster, byggemarkeder, entreprenører og håndværkere. Salgsteamet, som er geografisk opdelt, savner en dygtig, ansvarsfuld og målrettet kollega til et interessant og udviklende arbejde i en inspirerende branche. Arbejdsstedet, som har udgangspunkt fra hjemmekontor, vil være dækkende hele Jylland – så en struktureret arbejdskalender er en nødvendighed.
Arbejds- & ansvarsområder:

  • Sælge og skabe præferencer via vejledning og beskrivelse af produkterne hos nuværende og kommende kunder
  • Opsøgende salg til ”Target-kunder” inden for byggebranchen – igennem identificering og prioritering af disse
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Opfølgning af tilbud og projekter
  • Rådgivning, strukturering, optimering og styring af eget kundenetværk

 
Dine kvalifikationer:
Erfaring med salg til byggebranchen evt. fra en byggeteknisk leverandørvirksomhed. Du er resultatorienteret og dygtig rådgiver, der trives med at være sparringspartner for din kundekreds. Du er tæt på dine kunder og yder altid den forventede kvalitet og service kunderne i branchen har tiltro til. Du kan selvstændigt løbende scanne markedet for nye projekter og kundemuligheder. Som person er du en dygtig, positiv og vedholdende relationsbygger, der formår at skabe tillid hos nuværende og kommende kunder. Det er vigtigt du har en teknisk forståelse og er interesseret i at tilegne dig den nødvendige indsigt i og viden om virksomhedens produktprogram.
Du tilbydes:
Et selvstændigt job i en virksomhed, hvor vejen til beslutningerne er kort. Med udgangspunkt i din bopæl (i Jylland) planligger du selv dine kundebesøg. Et interessant job der giver dig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Sparring, kompetent rådgivning samt backup fra gode humørfyldte kollegaer på hovedkontoret (København). For rette person et job, hvor du selvstændigt er med til at præge hverdagen. Vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau, med udgangspunkt i din erfaring og kvalifikationer.
Tiltrædelse efter aftale.
 
Kontakt:
Venligst kort ansøgning og relevant CV til:
Headhunter & Partner
Kim D. Petersen
Mail: [email protected]
Mobil: +45 2020 6468

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.