• Økonomi, HR & Administration
 • København

Fuldtid/Deltid – Til international handelsvirksomhed søges en kompetent og serviceorienteret allround Finance Manager, der med sikker hånd kan stå for den løbende bogføring, afstemning, rapportering og budgettering.

Bliv en del af en mindre, men international virksomhed, som bidrager til hjælpe-projekter i Afrika og andre lande fra en charmerende ejendom på Østerbro.

Virksomheden

JGH Group er en global indkøbs- og handels-virksomhed, som samarbejder med en række internationale organisationer (inkl. FN og Verdensbanken) og regeringer, primært indenfor byggematerialer, elektrificering, sikkerhedsudstyr, maskiner og marine. Et særligt stort vækstområde er design og levering af solenergi systemer primært til FN-stationer i Afrika og Mellemøsten. Med mere end 60 års erfaring indenfor disse områder er JGH en respekteret samarbejdspartner på det internationale handelsområde og hos de store globale donororganisationer.

JGH Group blev for nyligt solgt af familien til stifteren og er nu en del af Pitzner Gruppen. Siden overtagelsen er foregået et stort arbejde med modernisering af selskaberne inklusive en fuldkommen omlægning af finans- og andre administrative rutiner og systemer. Arbejdet er godt i gang, men ikke slut.

De nye ejere har en vækststrategi og forventer at de administrative og finansielle rutiner kan støtte væksten.

For yderligere information om virksomheden: https://jgh-group.com/

Organisation

Finance Manager rapporterer til og er stedfortræder for JGH’s Group CFO.

Stillingen

Opgaverne i stillingen vil naturligvis været tilrettelagt efter om ansættelsen aftales som fuldtid eller deltid, men det bliver din opgave at forestår den daglige debitor-, kreditor- og finansbogføring, og sikre at tallene stemmer:

 • Daglig bogføring af ind- og udbetalinger for fire selskaber i JGH Group
 • Månedlig afstemning af balancer, banker etc.
 • Opfølgning af udestående debitorer
 • Rapportering (års- og kvartals-rapportering efter IFRS)
 • Deltage i budgettering
 • Business support (kunde- og leverandør oprettelser)
 • Deltage i likviditetsstyring
 • Afregne og afstemme firma kreditkort
 • Afstemme og indberette moms til SKAT
 • Forberede årsregnskab med kontakt til Deloitte
 • Løbende bidrage til at optimere processer i virksomhedens nye Business Central (Dynamics NAV)

Ved tvivlsspørgsmål vil du kunne trække på din erfarne chef, som også vil sikre at du får en god introduktion til organisationen, opgaverne og systemerne.

Kandidaten

Du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har opbygget solid erfaring med debitor-, kreditor- og finansbogføring, og du er en erfaren bruger af Dynamics NAV (Navision), eller lignende og har måske allerede stiftet bekendtskab med Business Central.

Dertil er du vant til at finansiel rapportering, og formår at skabe en præcis og overskuelig rapport.

Som person har du proaktiv og ansvarsbevidst; og du er struktureret med øje for detaljen i den enkelte opgave – uden at du mister overblikket.

Du er imødekommende og serviceminded, og du hjælper gerne både kunder og kolleger, så tingene omkring dig fungerer. Ligesom du er indstillet på at tilpasse dine ferier og fridage i forhold til den faste afslutningscyklus, som gælder i virksomheden.

Endelig kommunikerer du godt mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer på Østerbro i København.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen kan forhandles til fuldtid eller deltid, dog minimum 30 timer, og kompenseres med en lønpakke med pension som svarer til kravene til stillingen.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.