Solteq er i en rivende udvikling og har fuldt fart på med digitaliseringen af sine kunder. Derfor har de nu brug for en dygtig front-end Javascript udvikler (Angular/React).

Virksomhed

Solteq er et nordisk software hus med mere end 600 medarbejdere der udbyder en portefølje af IT-løsninger med speciale i digitale forretningsløsninger og specialiserede brancheløsninger. Virksomheden har hovedsæde og er børsnoteret i Finland.

Aktiviteterne i Danmark, Norge og Sverige er samlet i datterselskabet Solteq Nordic Growth, som beskæftiger 75 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i henholdsvis Århus og København samt Oslo, Karlstad og Stockholm.

Solteqs ydelser dækker alle aspekter af kundens aktiviteter, fra digital forretningsudvikling til rådgivning samt service design og implementering og vedligeholdelse. I takt med en hastig udvikling i den digitale transformation, er det Solteqs målsætning at være blandt de første udbydere af nye teknologier samt at fokusere på udvikling af egne softwareprodukter og services.”

Løsningsporteføljen omfatter bl.a. NAV/Business Central, E-commerce, BI & Analytics, Deep Vision, Master Data Management, PIM, Robotics og en lang række specialiserede brancheløsninger.

Stillingen

Som front-end udvikler for Solteq bliver du en del af deres erfarne og kompetente udviklingsteam, hvor du løser opgaver for eksisterende kunder og helt nye projekter baseret på nyeste teknologier enten på egen hånd, eller ved større opgaver sammen med kolleger i agile projektteam. Opgaverne vil primært være nye spændende projekter med kunder centreret om e-commerce og digital marketing.

Du kommer til at deltage i møder med kunder for bedre at forstå deres behov, bidrage med ideer og sætte dit præg på løsningen.

Som del af din onboarding får du en grundig introduktion til projekterne og implementeringsmodellerne, softwarestakken samt forretningsområderne, e-handel og de mange spændende udviklingsopgaver.

Kandidaten

Du har formentlig en uddannelse som datalog, datamatiker eller lignende, men vigtigst er du en dygtig JavaScript software udvikler. Du har opbygget erfaring med flere af de mest anvendte værktøjer, metoder og teknologier, som:

  • HTML, CSS og JavaScript ES6+
  • Single Page Applications og frameworks som Angular, React, Vue eller Svelte
  • REST, micro-services og API design
  • UX, customer journey og e-commerce løsninger
  • iOS, Android, eller hybrid apps

I tillæg hertil formår du:

  • At afklare funktioner og krav til løsningen i samarbejde med kunder, UX-designere og konsulenter
  • At beskrive og estimere udviklingsopgaver sammen med dine udvikler-kolleger
  • At udvikle både på eksisterende såvel som nye løsninger

Du taler og skriver dansk og engelsk, og måske har du endda et vist kendskab til norsk eller svensk.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontorer på Havneholmen i København.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bærbar PC, bredbånd og mobiltelefon.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.