• Økonomi, HR & Administration
  • Syddanmark
  • Denne stilling er blevet besat

For EWII søges én af branchens stærkeste Group Financial Controllere, som kan skabe udvikling og fremdrift i controlling-afdelingen, via energi og resultatsøgende tilgang til opgaven.

Baggrund

I EWII er hverdagen vidt forskellig for deres 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn. Hos EWII fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løses kun sammen. Man løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter de kondiskoene hver dag – uanset om de lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør de det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

EWII er en kompleks koncern med både forsyningsvirksomhed og kommerciel forretning, så du får rig mulighed for at anvende og bygge videre på dine kompetencer.

EWIIs omsætning er 3,5 mia. DKK, og der kommer løbende nye forretningsområder til.

Med reference til lederen af EWIIs Regnskabsafdeling, bliver du en del af EWIIs økonomiafdeling på 25 medarbejdere fordelt på tre teams: Regnskab, Økonomistyring, Bogholderi og Systemer & Processer.

Omgangstonen er uformel og det faglige niveau er højt inden for alle områder af de økonomiske discipliner.

Rollen og forventninger

Som EWIIs nye Group Financial Controller med ansvar for deres koncernregnskabsproces, bliver du en vigtig del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, men du skal samtidig sætte dagsordenen i samarbejde med dine kollegaer og ledelsen.  Du skal kunne turde at udfordre status Que. 

Afdelingen skal skabe resultater via udvikling af medarbejdere og gøre brug af de nyeste IT-løsninger, således det bliver en særdeles spændende arbejdsplads, som gør det attraktivt at være en del af holdet.

Du brænder du for at levere topkvalitet, sikre compliance og ikke mindst finde og drive optimeringsprojekter. Kan du være med til at skabe en ny kultur og samtidig sikre de bedste resultater, som gør at de øvrige afdelinger i EWII spilles gode, så er du rette person til jobbet.

Du skal spille en central rolle i opbygningen af EWIIs fremtidige regnskabsproces og du skal være modig og udfordre på en god og konstruktiv måde.

Fokus på udvikling og optimering med rig mulighed for at sætte dit eget præg

Du får stor indflydelse på løsningen af dine opgaver på tværs af EWIIs selskaber, som er:

  • Udvikling og optimering af EWIIs regnskabsprocesser via digitalisering
  • Udarbejdelse af EWIIs koncernregnskab for alle EWIIs selskaber
  • Årsregnskabsaflæggelse og dialog med revisor 
  • Transfer pricing styring og koordinering
  • Udarbejdelse af Skat sammen med revisor
  • Deltager i CSRD-projekt
  • Overordnet Controlling og sparring med forretningsområderne
  • Generel optimering og udvikling af både egen- og afdelingens opgaveløsning.

Du vil fungere som det faglige anker ifb. med koncernens samlede regnskab, hvor du gennem din nysgerrighed og lyst til at kende detaljerne, sætter dig ind i de forhold som præger koncernens forskellige forretningsområder. Du får desuden en afgørende rolle i at drive implementeringen af et system til konsolidering.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med kollegaerne i Økonomi, så sparring og vidensdeling bliver en naturlig del af din hverdag. Gruppen af finansielle controllere er lige nu på 4 personer samt lederen af regnskab, som arbejder tæt sammen. Man forsøger hele tiden at gøre ting lidt anderledes og lidt bedre og det vil også præge din arbejdsdag.

Forretningsorienteret og grundig

Personligt har du et stort drive, er struktureret og udviklingsorienteret. Du motiveres af effektivisering, og digitalisering og procesoptimering er naturlige dele af din opgaveløsning. Samtidig er du nysgerrig og interesseret i at udnytte de teknologiske nye muligheder, således udvikling og effektivitet skaber kvalitet i forretningsgangene. Brug af Power BI falder dig naturligt.

Du er selvstændig i din opgaveløsning, men nyder samtidig at være en del af et team.

Du har en baggrund som ex. cand.merc.aud, HD-R eller lignende og kan dokumentere en solid erfaring og track record fra tilsvarende rolle i en større virksomhed med koncernstruktur, gerne 10-20 selskaber. Kendskab til D365 Finance & Operations er en fordel.

Det tilbyder EWII

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum – du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på https://www.ewii.dk/om-ewii/job-og-karriere/personalegoder/

Skal du med på holdet?
Du har mulighed for at læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.  

Expuri medvirker til ansættelsen, og vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøg-knappen.

Kontakt

Martin Ingwersen                                       Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & founder                               Partner & headhunter

Mobil: 31 47 45 34                                      Mobil: 30 24 95 75

Mail: [email protected]                                 Mail: [email protected]

#LI-DNI