Green Box er som er beliggende i Aulum, Midtjylland, er ledende indenfor sit område. Med nytænkning og en innovativ tilgang, er virksomheden banebrydende indenfor sit område.

 

JOBBET

Forretningsdrevet indkøbschef til en spændende vækstvirksomhed.

Som indkøbschef/Supply Chain ansvarlig bliver du en del af ledergruppen med direkte reference til virksomhedens CEO. Her indgår du i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ledergruppe, og du bliver ansvarlig for kontakten til såvel bestående som nye produktleverandører, transport- og logistikleverandører.

Din hovedopgave bliver at forbedre og udvikle de indkøbsmæssige styringsværktøjer i den samlede værdikæde.

Centrale opgaver:

  1. Strategisk indkøbs/supply chain ansvar, med kontakt til nuværende og potentielle leverandører.
  2. Overordnet ansvarlig for alle prisforhandlinger.
  3. Ansvarlig for leveringssikkerhed, så de disponerer varer er i hus til aftalt tid.
  4. Ansvarlig for styring af varebeholdninger, likviditet hermed.
  5. Ansvarlig for optimering af processerne, fastsættelse af KPI´er og opfølgning på disse både internt og ekstern.
  6. Kontinuerlig udvikling af indkøbspolitikker og forhandling af rammeaftaler, som danner basis for et langvarigt og loyalt samarbejde med leverandørnettet.

 

 

 

DIN PROFIL

Du bliver en del af en meget spændende vækstvirksomhed med klare planer og ambitioner. Disse skal blandt andet realiseres med en nyoprettet stilling som forretningsorienteret indkøbschef med ansvar for Supply Chain. På ledergruppeniveau forventes det, at du byder ind med præcise vurderinger, forecast, udfordrende spørgsmål, og godt humør.

Det er vigtigt, at du trives i en rolle som nøgleperson, hvor du i et tæt internt og eksternt samarbejde, sikre forsyningssikkerheden i dagligdagen. Du kommunikerer tillidsfuldt med dine leverandører og udvikler indkøbspolitikker, som danner basis for et langvarigt og loyalt samarbejde.

Du brænder for dit arbejde, holder dig løbende ajour og har lyst til at udvikle dig i takt med virksomheden. Som person er rolig og sikker, og har en god næse for købmandsskab, hvor du på baggrund af tal og analyser danner grundlag for et udviklende leverandørsamarbejde. Du sætter en ære i, at tingene er gennemarbejdet og i orden. Du er struktureret, nøjagtig og detaljeorienteret. Samtidig er du god til at kommunikere og formidle dine budskaber. Du sikre et godt samarbejde i din afdeling, hvor der i dag er en indkøber foruden indkøbschefen, og sikre et godt samarbejde på tværs af organisationen. Du formidler dine ønsker og forventningen på en tydelig og forståelig måde og skaber motivation for dine initiativer.

Du er rejsedage forbundet med jobbet.

Du har en relevant merkantil uddannelse gerne med fokus på Supply Chain og logistik.  Du har erfaring med ledelse og har siddet i en tilsvarende funktion i en virksomhed med egen produktion. Du begår dig på engelsk i både skrift og tale.

 

OM VIRKSOMHEDEN

Green Box er startet i 2014 på ideen om at levere badekabiner, der var lette, af højeste kvalitet og samtidigt konkurrencedygtige på prisen.

 

Green Box tænker i nyt, og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad både i udviklingsfasen og i produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra dygtige medarbejdere i produktionen og til tilfredse kunder.

 

Green Box tror på at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.

 

Green Box toneangivende på markedet for lette badekabiner. I 2018 forventer Green Box at producere 3-4000 kabiner. Samtidig er der skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland – en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med virksomhedens kunder.

Green Box har bedste kvalitetsgodkendelse. Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Scandinavian. Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.

 

Green Box blev i 2017 kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Virksomheden har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.

 

KONTAKT

Venligst fremsend kort ansøgning og relevant CV til

Bent Aage Madsen, expuri

E-mail: bam@expuri.com

Tlf. +45 20 74 62 15.

Se mere på www.expuri.com

 

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.