Vil du være med til at implementere EWIIs strategi og arbejde lige der, hvor det hele bindes sammen?

EWII går forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling og har en ambition om at blive Danmarks stærkeste og mest kundevendte forsyningssupermarked. EWII er på en spændende udviklingsrejse, og de mangler dig, som specialist i integrationsteamet.  

Få en rolle som udvikler og integrationsspecialist

Du og dine kollegaer, arbejder med udgangspunkt i ny og moderne it-arkitektur og -infrastruktur, baseret på en forretningsorienteret integrationsplatform – som i øvrigt er indstillet til en digitaliseringspris hos Danish Digital Award. Rammeværket og arkitekturen for integrationslaget, som vi kalder Business Capabilites, er baseret på Azure og på Gartners tænkning om composable architecture.

I jobbet som integrationsspecialist er det dig, der er eksperten, og du vil, sammen med integrationsteamet, have ansvaret for at udvikle, vedligeholde og drifte integrationer og API’er. Sammen med teamet har du ligeledes overblikket som løsningsarkitekt på integrationslaget.

Det er også jer, der vedligeholder og drifter eksisterende integrationer, og det er gennem Business Capabilities-laget, at I arbejder med agile data governance og datakvalitetssikring. I den forbindelse vil I som team være en succes, når data kun skal tastes én gang. 

”Denne rolle er en fantastisk mulighed for at arbejde med det mest centrale i vores digitalisering og samtidig have indflydelse på vores pragmatiske tilgang til data governance.” – Kristian Iversen, IT-chef.

Bliv en del af en moderne IT-afdeling, hvor humor og videndeling er i højsædet

Teamet og stillingen er forholdsvis nyoprettet, og du vil derfor få rig mulighed for selv at påvirke indholdet i din stilling. Du bliver en del af en moderne IT-afdeling, hvor du får 27 fantastiske kollegaer, der er dybt involveret i koncernens strategiske projekter, og som har store ambitioner i forhold til digitalisering.  Du vil være en del af et team med en uformel omgangstone og masser af humor, og som dagligt nyder at videns-dele og sparre med hinanden. 

Stillingen er på fuld tid med beliggenhed i Kolding, og du vil referere til IT-chefen. Selvom du bliver tilknyttet IT-afdelingen, vil du dagligt arbejde på tværs af koncernens forskellige forretningsområder og strategiske projekter. Du får derfor en stor samarbejdsflade bl.a. med tæt kontakt til Forretningsudvikling og de strategiske projekter. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan kommunikere med hele forretningen, forstå deres behov og omsætte dem til løsninger. 

Det er dig, der får koncernen til at hænge sammen digitalt, og du får gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling.” – Kristian Iversen, IT-chef.

Analytisk stærk softwareudvikler der er drevet af innovation

Du har erfaring med softwareintegrationer som udvikler, og har en relevant uddannelse som datamatiker, bachelor i softwareudvikling, datalog eller lignende. Du er stærk i Azure Cloud platformen, så det vil være en fordel, at du har arbejdet med Microsofts Cloud teknologier ligesom kendskab til andre brancheløsninger vil være en fordel. 

Som person er du analytisk stærk og drevet af innovation. Du er proaktiv, selvkørende og i besiddelse af en positiv tilgang.

Succeskriterier

  • Hurtig onboarding og forståelse for de forskellige stakeholderbehov
  • Opdatering på evt. manglende viden på få specifikke faglige områder
  • Hurtig klar til at levere til de kørende projekter

Om EWII

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor de er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger de el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. De driver ligeledes elforsyningen på Bornholm.

EWII bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og de vægter, at det skal være nemt at være kunde hos dem.

De er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. De bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. De investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 500 medarbejdere.

Skal du med på holdet?
Du har mulighed for at læse mere om EWII som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk.  

Expuri hjælper EWII med denne ansættelse:

Kontakt

Martin Ingwersen                                       Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & Founder                               Partner & headhunter

Mobil: 31 47 45 34                                      Mobil: 30 24 95 75

Mail: [email protected]                                 Mail: [email protected]

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.