• Salg & Marketing
  • Odense

Intern Sales Engineer med teknisk og kommerciel indsigt inden for Automation søges til international virksomhed i kraftig vækst.

 

Virksomheden

Virksomheden er i international målestok en mellemstor koncern, som hjælper virksomheder med udvikling af nye og avancerede, højteknologiske produktlinjer.

 

Virksomhedens ambition er at bringe kunderne i teknologisk front på deres markeder ved at tilbyde Automation fra skræddersyede produkter til serieproduktion. Den supporterer kunderne til at opnå den mest effektive og fleksible proces og korteste time to market fra udvikling fra prototype til enheder klar til masseproduktion.

 

Som en del af strategien udfordrer virksomheden sine kunders procedurer og udviklings- og produktionsmetoder. Virksomheden arbejder ud fra ”Key Technology Partnership” med deres kunder og er kundens fortrolige partner, som konstant er på forkant med markedstrends, agerer hurtigt og tager ansvar.

 

I Danmark er afdelingerne placeret i Odense, Århus, Ålborg og København. Den danske organisation er i god vækst med mange spændende udviklingsprojekter i pipelinen for både mellemstore og top 100 danske virksomheder.

 

For denne stilling er basen i Odense.

Organisation

Organisationen er præget af en ung kultur med særdeles dygtige medarbejdere, højt fagligt niveau og et udviklingsorienteret og dynamisk miljø.

Stillingen

Som intern Sales Engineer refererer man til Country Sales Manageren for det danske selskab og indgår i et team af meget kompetente Solution Developers.

Han/hun får ansvaret for egen portefølje af mindre kunder, som primært betjenes fra kontoret i Odense.

Sales Support Engineeren har ansvaret for at udarbejde tekniske løsninger, beregne tilbud og i øvrigt selvstændigt servicere sin kundekreds med automationsløsninger – primært over telefon og mail.

Desuden har den interne Sales Engineer nogle administrative opgaver. Han/hun er Key user og template ejer/udvikler af virksomhedens CRM og tilbudssystem, herunder templates for samarbejdsaftaler og tilbudsbreve.

Kandidaten

Der kan være flere indgangsvinkler til denne stilling. Du kan sidde i tilsvarende rolle som intern sælger. Du er i dag måske ekstern sælger inden for automationsløsninger, men ønsker mindre strategisk salg og mere en supporterende back office rolle.

Du kan også sidde som Project Assistant eller Project Manager med rejseaktivitet men ønske en mere stabil arbejdsdag på kontoret med en god blanding af tekniske og kommercielle opgaver og masser af telefonisk kundekontakt.

Du har under alle omstændigheder en teknisk uddannelse som maskinmester eller ingeniør og baggrund inden for automation.

Du har en hurtig indlæringskurve og kan sætte dig ind i kompliceret ny teknologi og komplekse salgsprocesser og løsningsforslag. Som person er du i øvrigt struktureret, systematisk, grundig. Du tager gerne initiativet og arbejder selvstændigt.

Øvrige kvalifikationer

  • Godt kendskab til PC, PLC, paneler og motion control
  • Solid teknisk baggrund og maskinteknisk forståelse
  • Erfaring med automation af maskiner og systemer
  • Engelsk på højt niveau i skrift og tale

 

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen. Du bliver en del af nogle særdeles dygtige kolleger og der vil være store muligheder for faglig, såvel som personlig udvikling.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse ua@expuri.com

Kontakt for yderligere oplysninger

 

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail ua@expuri.com

Mobil  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.