Luk øjnene, og forestil dig dit job som IT-infrastruktur-specialist, altså som du ville ønske, det var

Hvordan ser det ud? Arbejder du kun hands-on med implementeringen? Eller er du også involveret i projektdesignet og den strategiske rådgivning? Nørder du med løsninger, mens andre snakker med kunder? Eller er det omvendt? Alt det ved kun du. Og lige om lidt ved du også, hvor du skal søge, hvis det skal ske i virkeligheden …

På nogle områder ligner ElevateIT andre IT-konsulenthuse: De har kontor i København, er velkonsoliderede og har masser af kunder. På andre er de lidt sig selv: Fx mener de, at succes kommer af at have det sjovt. Eller sagt på en anden måde: ved at lave det, man har lyst til, sammen med mennesker, man kan lide.

Og det tager de alvorligt. Så alvorligt, at de kun vil udstikke rammen for det her job. Hvad den skal fyldes med, vil de finde ud af sammen med dig, når de har mødt dig.

Rammen kommer her

Som udgangspunkt står du for at implementere løsninger baseret på Microsoft-teknologier (både som cloud, on-premise og hybrid). Du er typisk tilknyttet ét længerevarende projekt ad gangen og primært hos kunden, hvor du ofte arbejder med én eller flere af dine kolleger.

Det er rammen. Hvad du ellers vil fylde den med, kommer helt an på dig. Vil du gerne være involveret i den indledende afklaring af behov og teknologier med kunden? Så lad os tale om det. Har du erfaring med at køre strategiske workshops? Perfekt. Det kan du også gøre her.

Kun 1 formelt krav

Der er mange forskellige indgange til det her job, men én ting skal du have: minimum 5 års erfaring med at implementere løsninger baseret på Microsoft-teknologier som blandt andet Active Directory, Windows Server, PowerShell, Microsoft Azure og Office365.

Desuden er det vigtigt, at du har drive og er ansvarsbevidst, da du kommer til at styre meget af din hverdag selv. Og så skal du være teknisk nysgerrig, klar på at lære nyt og glad for at snakke. Dine 8 gode kolleger interesserer sig jo for dig, og de vil gerne lære dig at kende.

Klar til at slå til?

Så send dit cv og et par ord om dig selv til Klavs Jarl Jørgensen, partner & headhunter, expuri, på [email protected]. Eller ring til Klavs på 30 24 95 75.

 

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.