acadon AG har med stor succes med sin unikke acadon_timber løsning for Microsoft® Dynamics 365 Business Central målrettet træ- og træemballage branchen. Derfor søger de nu en BC-konsulent, som brænder for at optimere forretningsprocesser og implementere løsninger for kunder.

Virksomheden

acadon AG er en tysk ejer ledet virksomhed og certificeret Microsoft Partner gennem mange år.

De har etableret sig som en førende leverandør af ERP-løsninger til træ- og træemballage branchen, hvor deres acadon_timber hjælper træ producenter, importører, grossister og byggemarkeder med deres forretningsdrift over hele Europa. Acadon_timber løsningen bygger på Microsoft Business Central og integrerer godt til Microsofts øvrige software. Ved brugen af acadon_timber sparer kunderne tid, de får øget transparens i forretningen, samtidig med at løsningen giver mulighed for fortsat udvikling af forretning og processer.

acadon AG er på en spændende vækstrejse, og deres mere end 150 ansatte hjælper kunder fra deres lokationer Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz og Østrig.

Norden er det nyeste marked, som du og den danske sales manager skal tage jer af.

Stillingen

Ved implementeringer i Norden vil du være kundens tekniske kontakt, så det er dig som koordinerer de udviklere og konsulenter fra Tyskland, som er stillet til rådighed for projektet.

Dine opgaver starter allerede i salgsfasen, hvor du støtter salget med din viden om mulighederne med Business Central og acadon_timber. Herefter tager du ansvar for den tekniske implementering og får planlagt det samlede implementeringsforløb.

Du starter ud med at forstå kundens forretningsprocesser, og drøfter muligheder for optimeringer baseret på din erfaring og mulighederne i løsningen. Kundens ønsker beskrives og tilrettelægges i projektplanen, og du sikrer at de aftalte forretningsprocesser implementeres som aftalt.

Når processerne er på plads, står du for migrering i samarbejde med dine tyske kolleger.

Det vil også være dig som hjælper kunden i gang med deres nye acadon_timber løsning med træning og løbende vejledning.

Da acadon_timber udvikles og forbedres løbende, er det vigtigt at du bidrager med ideer og forslag til forbedringer ud fra dit markedskendskab og din dialog med kunderne.

Kandidaten

Du er en erfaren NAV/BC-konsulent med en passion for forretningsprocesser og god projektledelse. Du evner at sætte dig i kundens sted og forstå deres forretning til bunds, så de ikke blot får en ny løsning, men også får udfordret og optimeret deres processer. Det vil være en fordel, hvis du allerede kender træbranchens særlige krav til processer og tilpasninger.

Uddannelsesmæssigt har du formentlig en kombination af økonomi og IT, eller også har du opbygget disse kompetencer igennem dit arbejde.

Det er vigtigt at du er god til at kommunikere og holde kunden og dine kolleger opdaterede og koordinerede.

For at kunne bestride jobbet effektivt skal du være flydende på dansk og engelsk, hvis du også kan tysk vil det være et plus.

Arbejdssted

Din arbejdsplads bliver hos kunder i hele Norden med udgangspunkt fra din hjemmearbejdsplads.

Startdato

Snarest, men vi venter gerne på rette vedkommende.

Løn og ansættelsesforhold

Fuldtidsstilling med attraktive løn- og ansættelsesforhold.

Kontact

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & Partner

E-mail: [email protected]

Telefon: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.