Er du en erfaren systemadministrator, der brænder for at sikre drift, vedligeholdelse og udvikling af kritisk infrastruktur? Så er det måske dig vi søger som IT Systemstemadministrator til Sund & Bælt.

Virksomhed
Sund & Bælt løfter samfundets største trafikale anlægsinvesteringer og binder Danmark bedre sammen nationalt og internationalt. Til gavn for borgerne, erhvervslivet og forsyningssikkerheden.

Som statsejet aktieselskab arbejder de altid langsigtet og helhedsorienteret. Sund & Bælt leverer analyser af mulige fremtidige trafikale forbindelser, de etablerer finansieringen af de politisk besluttede løsninger, og de står for projektering, anlæg, drift og vedligehold af anlæggene i deres samlede levetid.

Samlet beskæftiger Sund & Bælt Holding A/S 450 medarbejdere. Hovedkvarteret ligger i København.

Organisation

Sund & Bælts IT-funktion ledes af en IT-chef og består af 19 kompetente og engagerede kollegaer som primært arbejder med IT service, support, infrastruktur og sikkerhed.

De kommende to år gennemfører de flere IT sikkerhedsprojekter samtidig med, at de konsoliderer koncernens IT-infrastruktur og domæner. Alle aktiviteterne har et samlet formål: At sikre at Sund & Bælt koncernen kan levere ambitiøse infrastrukturprojekter og drive kritisk infrastruktur, sikkert og effektivt.

Stillingen

Som IT Systemadministrator bliver en del af dit arbejde at deltage i forskellige IT sikkerhedsprojekter. Du kommer til at arbejde med flere forskellige teknologier, men primært vil du beskæftige dig med:

  • Azure infrastruktur og sikkerhed
  • Netværkssikkerhed som eksempelvis Cisco ISE og Cisco FirePower (NGFW)
  • MDM og InTune

Herudover kommer du som teknisk generalist til at udføre opgaver indenfor de mest udbredte teknologier, som:

  • Netværk, primært Cisco
  • VMware
  • Azure og M365
  • Microsoft infrastruktur, såsom Microsoft og Cisco teknologier

Du vil desuden skulle anvende dine kompetencer indenfor:

  • PowerShell
  • Automatisering, som eksempelvis Microsoft Azure Automization.

Kandidaten

Du er en erfaren, ansvarsbevidst og engageret IT Systemadministrator som er uddannet data-tekniker med speciale i infrastruktur eller tilsvarende. Du genkender de fleste teknologier, der er nævnt ovenfor, og lærer også gerne nye med tiden. Uddannelse og kompetenceudvikling er en vigtig del af IT-funktionen og der bliver adgang til uddannelse og faglig udvikling.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en mellemstor virksomhed, men det er særligt vigtigt, at du er vant til at dokumentere dit arbejde og at have et godt samarbejde med dine kollegaer.

Du er ansvarsbevidst og velorganiseret. Du kan lide at arbejde selvstændigt men ved også, hvad det vil sige at være en del af et team, som involverer og hjælper hinanden.

Du brænder for teknologi og forstår, at din indsats er en forudsætning for, at koncernens brugere kan arbejde sikkert og effektivt. Du stræber efter at levere solid og professionel kvalitet og involverer dig proaktivt i nye områder. Yderligere kan du motivere dig selv, også når tingene bliver vanskelige og der er travlt.

Du skal have en ren straffeattest og kørekort.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted vil være vores kontor i København, men du må forvente kørsel efter behov, i egen bil, til selskabets andre lokationer i eksempelvis Halsskov og Rødby.

Tiltrædelse

Snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes desuden en konkurrencedygtig løn, pension, forsikring, betalt internetforbindelse, fri mobiltelefon og kørsel efter statens takster. Yderligere er der god kantineordning, årlig tur op i Storebæltsbroens pyloner for dig og tre familiemedlemmer, sommerhusleje på Sprogø, BroBizz med videre.

Du skal være indstillet på at indtræde i en fælles vagtordning, når en sådan etableres.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Headhunter & partner

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Alle ansøgninger vil blive behandlet med fortrolighed.

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.