Advokatfirma søger advokat – gerne med partner potentiale – til kontoret i Aarhus

Vi er i vækst, og søger derfor til tiltrædelse snarest muligt en erhvervsorienteret advokat med erfaring primært inden for retsforhold med tilknytning til fast ejendom, f.eks. entrepriseret, overdragelse af fast ejendom, lejeret, miljøret, fredning, taksation og ekspropriation, og gerne med egen portefølje af sager/klienter.

Der tilbydes et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi prioriterer og tilskynder til akkvisitivt arbejde og at hver enkelt får mulighed for at skabe egen portefølje af sager/klienter, herunder at indtræde i partnerskabet.

Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vores mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet.

Aldersfordelingen er vid, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vores afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.

Du vil kunne opnå en meget stor grad af egen indflydelse, ligesom arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familieliv/privatliv til at fungere.

Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer samt din eventuelle egen portefølje af sager/klienter. Vi benytter Advosys, men det er ikke en betingelse, at du har kendskab hertil.

Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.

Vi ønsker, du kan tiltræde snarest muligt, og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

OM FIRMAET

Advokatfirmaet blev etableret 1. oktober 2016 og har kontorer på flere lokationer i Danmark. Vi er i dag 10 jurister, heraf 1 advokatfuldmægtig og 6 advokater, hvoraf 4 har møderet for Højesteret. Vi rådgiver og bistår førende private virksomheder, virksomhedssammenslutninger samt organisationer om alle erhvervs- og landbrugs/-miljøretlige forhold i ind- og udland. Kontoret har desuden unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede EU og internationale retsforhold samt løbende fører sager ved EU-Domstolen.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte undertegnede.

Venligst fremsend CV og eventuel anden relevant information hurtigst muligt til:

Henrik Lautrup

Headhunter & Partner

Mobile +45 26 48 12 65 (Denmark)

E-mail [email protected]

ODENSE-KØBENHAVN-AARHUS

www.expuri.com

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.