• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Allerød

Kemiingeniør med erfaring indenfor Bio Technology og biomarkører søges til spændende udviklingsprojekter i en lille virksomhed hvor man kan få lov til at tage ansvar.

Virksomheden

Lattec blev grundlagt i 2001 og ejes af en stor international koncern, som er markedsførende indenfor sit felt.

Lattec udvikler og producerer avanceret sensorteknologi til bestemmelse af vigtige komponenter i mælk. Der anvendes antistof og enzym baseret analysemetoder samt biologiske modeller til evalueringen og efterfølgende rådgivning.

Teknologien gør det muligt for mælkeproducenten at overvåge hver ko i sin besætning og således fremme proaktive handlinger for at få en maksimal sund besætning og bæredygtig mælkeproduktion.

Lattec er i en positiv udvikling og udvides derfor med en kemiingeniør.

Arbejdssted: Allerød.

Organisation

Virksomheden har omkring 30 medarbejdere med kontor i Allerød og Fredericia. Den består af afdelinger med højt specialiserede medarbejdere indenfor biologi, kemi, mekanik og software.

Organisationen er kendetegnet ved meget dygtige og erfarne specialister, store frihedsgrader og godt teamwork på tværs af faggrupper.

Stillingen

I stillingen vil du være ansvarlige for selvstændigt at drive større opgaver/projekter helt fra problemanalyse, til verifikation af at der er formet en stabil og pålidelig løsning. Det er derfor essentielt at man har evner inden for dataanalyse, og evner at kunne samarbejde på tværs af fagområder gennem processen.

Du vil indtræde i Kemi teamet og referere til afdelingslederen og til tider den adm. Direktør. I det daglige indgår man i selvkørende grupper, såvel som tværfaglige grupper (biologi, mekanik og software). Der vil ligeledes være tæt samarbejde med CMO i flere europæiske lande.

Kemi temaet med ansvar for alle biosensorerne består pt. af 3 kemikere og 3 laboranter. Gruppen varetager hele kvalitetskæden fra råvare indgangskontrol over produktionssupport til afsluttende godkendelse. Udover almindelig laboratorie udstyr foretages størstedelen af analyserne på specieludviklet automatiske maskiner.

Du vil arbejde med både nye og eksisterende projekter inden for vores bio sensor produkt portefølje. Her bliver fokus i høj grad at videreudvikle på vores produktportefølje med henblik på at optimere performance og yield.

Meget af arbejdet vil foregå inden for emnerne:

 • Lateral flow immuno assays
 • Enzym assays

Der vil også forekomme arbejde med at supporte vores produktion og underleverandører inden for vores fagområde.

Der vil være mulighed for at udvikle egne projekter, baseret på virksomhedens ”big cow database” i forhold til identifikation og reduktion af sygdomstilfælde i besætningerne.

Opgaver

·         Definere og specificere signaler til aflæsning af biomarkører for køer i frisk mælk i samarbejde med andre faglige eksperter

·         Gennemføre forsøg i laboratorie eller gårdmiljø samt formidle resultaterne

·         Supportere processen fra eksperiment til prototype til produktion af slutprodukt i samarbejde med øvrige specialistområder

Rejseaktivitet kan forekomme f. eks. i forbindelse CMO-besøg, oplæring og forsøg på testgårde.

Kandidaten

Du kan både være helt nyuddannet eller have god relevant erhvervserfaring. Der lægges dog mest vægt på, at du kan tage ansvar for dine projekter og har et godt drive og engagement. Du skal trives med at arbejde med data.

Du har gerne opnået erfaring fra en tidligere R&D funktion med samarbejde på tværs af faggrupper software/mekanik/el specialister og har således gerne en forståelse for tekniske apparater.

Du kan sætte sig ind i en kompleks biologi omkring køer og finde øget værdi for kunderne.

Hvis du har arbejdet med Lateral flow immuno assays og enzym assays, er det en fordel, men ikke et krav.

Du kan kommunikere med andre specialistområder uden for kemiens verden på en forståelig måde, ligesom du er nysgerrig efter at forstå andre specialistområder. Du kan desuden være kreativ, men også vedholdende nok til at søge nye muligheder og løsninger.

Du har høje krav til kvalitet og forstår at fordybe sig i komplekse opgaver. Du er samtidig proaktiv og kan arbejde selvstændigt og i teams.

Øvrige krav:

 • Relevant civil- eller diplomingeniør uddannelse inden for kemi eller bioteknologi. Det ses positivt, hvis man under uddannelse har taget kurser vedrørende;
  • immunology and cell biology
  • Bio markører og Lateral Flow Technology
 • Gerne erfaring med immunceller og lateral flow sticks
 • Udvidet kendskab til Excel og Power Point
 • Kendskab til Python og PowerBI er en fordel.
 • Flydende dansk og engelsk i skrift og tale

Benefits

Der tilbydes en gage-pakke i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes på mail til Ulrik Bo Andersen.

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail: [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.