Som Key Account Manager for Mission Critical Service bliver det din opgave at udvikle salget af Mission Critical Services baseret på Cibicom’s landsdækkende infrastruktur af master og backbone netværk til De Danske Beredskaber, Forsvaret, samfundskritiks infrastruktur, såsom vejnet, jernbanenet, broer, tunneller samt kyst- og farvandssikring. 

Virksomhed

Cibicom A/S er en uafhængig netværksoperatør og Internet Service Provider (ISP) med en landsdækkende infrastruktur af 35 op til 300 meter høje sendemaster, der benyttes til broadcast af tv (DTT) og radio (AM/FM/DAB+), Internet-of-Things (IoT) og kritiske kommunikations-løsninger til beredskab og industri.

Virksomheden har opbygget et nationalt, redundant og fiberbaseret IP-backbone- og access-netværk (3.500 km), der forbinder deres datacentre, knudepunkter og andre netværksoperatører. Cibicom leverer løsninger og services til samfundsvigtig kommunikation til Kystradioen, det danske forsvar samt infrastruktur til teleoperatører.

Cibicom har sit hovedsæde i Ballerup og beskæftiger omkring 150 ansatte i selskabsgruppen.

Organisation

Key Account Manager for Mission Critical Service rapporterer til Cibicom’s salgs- og marketingdirektør, og samarbejder med Cibicom’s øvrige sælgere.

Stillingen

Som Key Account Manager for Mission Critical Service bliver det din opgave at opsøge salgsmuligheder for Mission Critical Service og konvertere disse til ordrer både blandt eksisterende kunde portefølje og nye kunder. Mission Critical Service omfatter typisk SW/HW-leverancer, installation og driftsydelser samt NOC, og de potentielle kunder er typisk De Danske Beredskaber, Forsvaret, samfundskritiks infrastruktur (vejnet, jernbanenet, broer, tunneller) samt kyst- og farvandssikring.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver vil være:

 • Opsøgende salgsarbejde indenfor Mission Critical Services omfattende nye kunder og samarbejdspartnere og konvertere muligheder til salg
 • Håndtere eksisterende kunder og konvertere muligheder til salg gennem salgsaktiviteter, tilbud og udbud
 • Definere og strukturere salgsaktiviteter indenfor Mission Critical Service segmentet
 • Udføre løbende markedsundersøgelse af Mission Critical Service markedet og ECO systemet (kunder, samarbejdspartnere og leverandører) og dokumentere dette
 • Bidrage til marketing og andre lead genererende aktiviteter indenfor Mission Critical Services

Med løbende indsatser, som:

 • Identificere og kontakte nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.
 • Opretholde og udbygge salgsaktiviteter på eksisterende kunder.
 • Afholdelse af møder med kunder og samarbejdspartnere
 • Positionere Cibicom som troværdig leverandør af Mission Critical Services
 • Indhente prisberegning fra pre-sales
 • Udarbejde tilbud til kunder
 • Besvare udbud evt som Bid Manager
 • Forhandling og lukning af kontrakter
 • Vedligeholde markedsplan
 • Deltagelse i messer og konferencer
 • Vedligeholde CRM system

Kandidaten

Du har en videregående uddannelse indenfor teknik, formentlig som ingeniør, gerne suppleret med en forretningsorienteret uddannelse. Hertil har du mange års erfaring med teknisk løsningssalg, heraf flere år inden for salg af Mission Critical kommunikation til offentlige kunder.

Som salgsperson er du proaktiv og opfølgende, og du trives med salg til eksisterende kunder, men du kan også opsøge nye kunder. Du besidder en god teknisk indsigt i Mission Critical Service og radiokommunikation; og du kender markedet og ECO-systemet. 

Din salgsindsats kræver at du har erfaring med udbud, tilbudsgivning i forhold til tekniske aftaler samt kommerciel forståelse i større aftaleforhold med business cases, forhandling og kontraktformulering.

I planlægningen af din salgsindsats er du vant til at benytte markedsanalyser til at udforme en effektiv salgsstrategi.

Endelig har du stærke kommunikative evner i skrift og tale på dansk og på engelsk, og du er sikker bruger af Microsoft Office.

Stillingen kræver at du har kørekort og at du kan sikkerhedsgodkendes af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Arbejdssted

Fra Cibicom’s kontor på Industriparken 35-37 i Ballerup.

Tiltrædelse

Snarest – men vi venter gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen, endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.