dormakaba fortsætter sin gode udvikling i Danmark og søger nu en proaktiv og resultatskabende Key Account Manager til at rådgive og sælge deres Entrance Systems Control produkter, der højner sikkerheden og optimerer person-flowet i alle typer bygninger.

Virksomheden

dormakaba er en markedsledende leverandør indenfor adgangsløsninger og sikkerhedsløsninger. dormakaba har en komplet produktportefølje, som dækker komplette løsninger til: lufthavn, hoteller, hospitaler, detail, domicil, sportsarenaer og privat.

dormakaba Danmark A/S er det danske datterselskab, som fra kontoret i Albertslund servicerer det danske, islandske, grønlandske og færøske marked.

Stillingen

Key Account Manageren indgår i dormakaba’s projektsalgsteam under ledelse af salgschefen.

Dine opgaver som Key Account Manager er at udvikle dormakaba’s salg til eksisterende og nye kunder. Du skal rådgive arkitekter, bygherrer, rådgivende ingeniører og entreprenører med det formål at afdække potentialet og være med til at sikre dormakaba den størst mulige andel af det enkelte projekt, og samtidig sikre at projektet bliver konverteret til ordre.

Distributionen af dormakaba´s produkter sker primært gennem distributører derfor kommer du også til at være i tæt kontakt med disse.

Dine arbejdsopgaver vil i hovedtræk være følgende:

  • Identifikation af byggeprojekter (dels opsøgende og dels gennem forespørgsler, der kommer til dormakaba)
  • Rådgivning og salg af både helhedsløsninger og komponenter fra dormakaba`s komplette produktportefølje
  • Pleje og udbygge gode kunderelationer til nye og eksisterende kunder
  • Afdække potentielle kundeemner
  • Skabe overblik over udbudsmateriale i forhold til krav, specifikationer og det samlet tilbud
  • Kalkulere tilbud samt EU-udbud
  • Lave økonomiske analyser og anbefalinger på projektniveau
  • Rapportere i og aktivt bruge CRM-system

Dine succeskriterier er, at dormakaba vinder flere projekter og får en større del af produktporteføljen med i det enkelte projekt.

Kandidaten

Du kommer fra en stilling med opsøgende salg i sikringsbranchen eller salg af tekniske installationer, hvor du har flere års erfaring med projektrådgivende salg af tekniske produkter og løsninger til arkitekter, ingeniører og/eller entreprenører.

I dit arbejde har du skabt gode resultater baseret på dit vinder-instinkt. Du skaber relationer, hvor kunderne kommer til dig, og du kan få en aftale på plads. Du taler byggebranchens sprog, du kan læse byggetegninger og du sætter dig hurtigt ind i nye produkter og løsninger.

Du er fortrolig med udbudsprocessen i byggeriet, og ved hvornår de forskellige interessenter er relevante at kontakte og bearbejde for at fremme dine salgsmuligheder. Endvidere er du tilpas struktureret til, at du mestrer at arbejde effektivt med flere projekter i forskellige projektfaser samtidigt.

Som person er du energisk og robust, og du motiveres af, at vide at din personlige indsats gør en forskel for dormakaba, og du ”kommer hurtigt videre” efter et afslag.  Samtidig er du en teamplayer, som gerne samarbejder med kolleger for at opnå de bedste resultater for dormakaba.

Du har formentlig en teknisk uddannelse eller flere års teknisk salgserfaring, som har givet dig teknisk flair. Ud over et godt dansk i skrift og tale, forstår du også engelsk i et omfang, som sætter dig i stand til at læse og forstå tekniske vejledninger på engelsk. Du er vant til at arbejde med MS Office.

Endelig er du en god kollega – klar til at løfte i flok, og gør dormakaba endnu bedre sammen.

Arbejdssted

Fra virksomhedens kontor i Albertslund.

Tiltrædelse

Snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling, hvor du tilbydes en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt bærbar PC og mobiltelefon. Du vil desuden få stillet en firmabil til rådighed.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen
Partner & headhunter

Mail: [email protected]
Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.