• Produktion & Teknik
 • Odense

Erfaren konstruktør/udviklingsingeniør med min. 5 års erfaring i mekanik, design og konstruktion, søges til en af Fyns største erhvervssucceser inden for automation.

Virksomheden

GIBOTECH udvikler, bygger og servicerer højteknologiske automations, – og maskinløsninger til større industri virksomheder worldwide og den offentlige sektor i Nordeuropa indenfor moderne sygehus byggeri.

GIBOTECH har ekspertise og erfaring, som er opsamlet igennem mere end 30 år. En ekspertise og en erfaring som har givet Gibotech en markedsledende position. Gibotech har leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer

GIBOTECH arbejder hver dag på at være en nytænkende og innovativ samarbejdspartner med fokus på kunden, kvalitet og design. Så ønsket om at kunne levere optimale, nytænkende og kundetilpassede løsninger kan fortsætte.

Virksomheden er markedsledende i Europa indenfor automation og logistik løsninger til hospitalssektoren og for venter stor vækst indenfor dette felt i de kommende år.

Læs mere om virksomheden her:

Forside – Gibotech Moving Technology

Organisation

Konstruktøren/udviklingsingeniøren refererer til Head of Research & Development og indgår i et team af 12 meget kompetente medarbejdere med store og forskellige fagligheder inden for konstruktion. Der er god mulighed for værdifuld sparring og mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Organisationen er præget af en flad struktur, kort kommandovej til topledelse/ejere samt hurtige beslutningsprocesser.

GIBOTECH er præget af en uformel kultur, der er med til at skabe glæde og innovation og samtidigt understøtter GIBOTECH`s store ambitioner og stolthed ved de resultater, der er skabt og fortsat skabes.

Stillingen

Du vil arbejde med kundespecifikke projekter i tæt samarbejde med softwareafdelingen, kunderne, underleverandører og montageafdelingen.

Du får ansvaret for at udvikle løsninger på mange store projekter og arbejde med udvikling baseret på den nyeste teknologi.

Når et projekt er solgt, bliver du koblet på projektet sammen med en projektleder og de øvrige fagspecialister for at få designet den samlede løsning, som kunne være automatiserede sterilcentaler, robotceller med specialmaskiner, automatiserede logistikløsninger med tilhørende mobile robotter o. l.

Din hverdag vil således være præget af stor faglig kontaktflade på tværs af virksomheden og fagligt udviklende og komplekse projekter.

Konstruktionsafdelingens evne til at levere de rette løsninger er fundamentet for virksomheden, og du bliver derfor en vigtig spiller på holdet.

Opgaver:

 • Design og konstruktion i Inventor
 • Udarbejdelse af skitse og detailtegninger
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag, styklister og klargøring til produktion/underleverandører
 • Samarbejde og kontakt med projektleder, montage, underleverandører og softwarespecialister

Kandidaten

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller lignende og er særdeles stærk fagligt inden for mekanik, design og konstruktion. Du har min. 5 års erfaring fra en konstruktions-/ udviklingsafdeling.

Du har en oprigtig interesse for design og konstruktion af komplekse tekniske løsninger.

Beskrivende ord på dig kunne være: Struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, analytisk.

Krav:

 • Du har gerne erfaring fra maskin- eller automationsbranchen – (ikke ultimativt krav)
 • Har indgående erfaring som konstruktør af tekniske løsninger
 • Har gerne kendskab til robotteknologi og robotapplikationer (Ikke ultimativt krav)
 • Er struktureret og har et indgående kendskab til 3D-programmer – gerne Inventor
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
 • Trives i en flad organisation og kan skabe tillid blandt kollegaer og samarbejdspartnere gennem en løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer
 • Er innovativ, kan tænker ud af boksen og kan bringe nye ideer ind i organisationen.

Kan du svare ja til flere af ovenstående punkter – og har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed, så send os en ansøgning.

Kontakt

Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Palle Hansen

Headhunter og partner

Mail [email protected]

Mobil 21297194

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.