Konsulentchef søges til Mentor-IT’s landsdækkende IT-konsulent team, der hjælper kunderne med deres IT-drift.
Er du en god personaleleder, og en proaktiv forretningsudvikler med en god allround IT-indsigt, så kunne denne stilling være noget for dig.

Virksomheden

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at være markedets foretrukne IT-leverandør til mindre- og mellemstore virksomheder med afsæt i positive og langsigtede relationer. Mentor IT beskæftiger 50 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Esbjerg, Kolding, Århus og København og har eksisteret siden 1999.

Stillingen

Du bliver daglig leder for 10 dygtige IT-konsulenter, som opererer fra Mentor-IT’s lokationer i Esbjerg, Kolding, København og Aarhus. Kunderne er mindre og mellemstore virksomheder, som har betroet Mentor-IT deres IT-drift. Dine konsulenter tilbringer det meste af deres tid hos kunderne, hvor de har fokus på at give den gode IT-oplevelse.

Dine opgaver bliver først og fremmest at sørge for at konsulenterne har gode rammer og den rette støtte til at betjene kunderne effektivt og trygt, og at de samtidigt trives og udvikler sig. Dernæst vil du løbende undersøge udviklingsmuligheder for konsulentforretningen i dialog med kunder og dine konsulenter.

Du sørger for, at

  • fordele de opgaver, som kræver konsulent involvering, og ved større opgaver at beslutte bemanding og opgavefordeling
  • sikre god onboarding af nye kunder, så transformationen til Mentor IT bliver en ubetinget positiv oplevelse
  • deltage i kundemøder sammen med salgsteamet i forbindelse med større opgaver
  • lave budget til den enkelte konsulent ud fra arbejdsområder med øje for eventuel ”intern tid” eller tid til uddannelse
  • tage ansvar for at forretningsudviklingen bliver til konkrete ydelser, som dine konsulenter kan levere med den kvalitet som kendetegner Mentor-IT, herunder at udvikle konsulenterne, så de trives og er med på ”moden”

Din chef er Mentor-IT’s administrerende direktør og du indgår i ledergruppen, hvor du forventes at bidrage og støtte op om Mentor IT’s ambitiøse vækstplaner og støtte aftalte initiativer, herunder medvirke til at sikre at aftalt information når ud i alle kroge af virksomheden.

Kandidaten

Du er først og fremmest en god personaleleder, og har flere års ledelseserfaring af teknisk personale, gerne på flere lokationer. Du kan komme fra en tilsvarende rolle som konsulentchef, fra en stilling som IT-chef, eller fra en anden lederstilling i krydsfeltet mellem IT og forretning.

Det er vigtigt at du interesserer dig for, og kan begå dig i forskellige brancher og evner at sætte dig ind i kundernes forretning, så du kan medvirke til at sikre at Mentor-IT altid kan det, som kunderne efterspørger.

Du har en solid allround IT-indsigt, ikke som hands-on tekniker, mere på de overordnede linjer inden for cloud, servere, IT-infrastruktur, sikkerhed, netværk mv.

Det er vigtigt at du er en god og proaktiv kommunikator såvel internt som eksternt – skriftligt og mundtligt.

Endelig er du ambitiøs på Mentor-IT’s vegne, samtidig er du imødekommende i samarbejdet med kunder og kollegaer, og god til at skabe og vedligeholde gensidigt værdiskabende relationer.

Arbejdssted

Dit arbejdssted er på virksomhedens lokation i Kolding, alternativt i Aarhus, men du forventes at være ”synlig” på Mentor-IT’s lokationer i hhv. Esbjerg, København, Kolding og Aarhus.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke med pension som svarer til kravene til stillingen, desuden får du firmabil, PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, og en sundforsikring.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.