• Produktion & Teknik
 • Kolding

Lead Engineers med baggrund som maskiningeniører søges til konstruktionsafdeling i international virksomhed

Virksomheden

TRESU er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo, digital og offset-trykning til den grafiske industri. TRESU har over 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling og produktion af konstruerede løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere.

Med produktionsfaciliteter i Danmark, salgsselskaber i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina og et internationalt agenturnetværk, der leverer lokal support og know-how, er TRESU en stærk aktør på det globale marked.

Virksomhedens program med multistations flexo-trykmaskiner bringer merværdi til stort set alle emballageformer, inklusive selvklæbende etiketter, karton, bølgepap og massiv karton og fleksibel emballage. Der tilbydes desuden et komplet udvalg af avanceret tilbehør og udstyr til producenter af originalt udstyr og slutbrugere på flexo-, dybtryk- og offsetmarkederne.

Derudover anvender TRESU sin tekniske ekspertise til design af højteknologiske løsninger såsom belægningsmaskiner til den digitale trykningsindustri.

TRESU er majoritetsejet af Altor, en private equity-fond med fokus på investeringer i små og mellemstore virksomheder.

Se mere om virksomheden her:

på www.tresu.com

Organisation

Der er ca. 80 funktionærer og 40 timelønnede på hovedkontoret i Kolding samt lokalt ansatte i  salgsselskaberne i USA, Tyskland, Italien, Japan og Kina.

Der er de senere år brugt en del ressourcer på at trimme virksomheden, som i dag står stærkt med en tilpasset organisation, nyt hovedkontor og et stort potentiale.

Virksomheden er således gået ind i en ny fase, hvor organisationen skal styrkes på flere områder, hvorfor der nu søges nogle Lead Engineers til Kolding.

Stillingen

Stillingen refererer til Engineering Manageren og man indgår i et team af dygtige konstruktører i Engineering. Enheden er placeret i den tekniske afdeling sammen med Electrical & Automation, Commissioning, R&D og Project Management.

Lead Engineeren deltager både i større og mindre projekter fra overdragelse fra salg til drift hos kunden som den teknisk løsningsansvarlige. I store projekter deltager han/hun sammen med sælgeren og projektlederen i overdragelsen med review hos kunden før projektet defineres endeligt. Derefter sættes det samlede projektteam med op til 5-10 specialister og Lead Engineeren er teknisk sparringspartner i forbindelse med mekanisk design.

På mindre projekter er Lead Engineeren selv udførende.

Kompleksiteten af projekterne kan variere fra, at alt bygges fra bunden til at standardudstyr tilpasses. Projekterne kan således variere fra få uger til 6 – 18 måneders projekter.

Opgaver:

 • 3D engineering
 • Strukturelle beregninger og beregninger inden for termodynamik
 • Eurocodes og standarder
 • Review af beregninger
 • Oprettelse af styklister m.v. i SAP
 • Støtte projektlederen med projektstyring, herunder tidsforbrug, fremdrift og projektstruktur

Succeskriterier

Lead Engineeren forventes efter 12 måneder at have

 • Skabt et godt samarbejde med de øvrige i afdelingen, såvel den øvrige organisation
 • Fået tilstrækkeligt kendskab til tekniske løsninger, organisation, processer m.m. til at kunne designe de mekaniske løsninger indenfor aftalt kvalitet, tid og pris.

Kandidaten

Du sidder i dag sandsynligvis i lignende stilling som Lead Engineer hos en projektorienteret maskinbygger. Alternativt arbejder du som maskiningeniør og har ønske om at have ansvar for det samlede mekaniske design.

Du kan også gerne være et talent, der er nyuddannet maskiningeniør med en god håndværksmæssig baggrund.

Du har under alle omstændigheder særdeles gode tekniske kompetencer, herunder kendskab til Maskindirektivet, standarder, eurocodes og har en god teknisk helhedsforståelse for både Engineering, el og automation. Du har også gerne indsigt i køl/ termodynamik. Din tekniske indsigt gør dig i det hele taget i stand til at  skitsere de rette løsninger.

Du er god til at formidle skitsen til projektteamet og dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at navigere mellem kundens behov, aftalte vilkår og teamets tilgang til opgaverne. Du skal have lyst til teknisk sparring og være med til at tage ansvar.

Samtidig har du et godt overblik over proces og økonomi og sætter en ære i at levere til rette tid, pris og kvalitet.

Som person har du drive og fokus på fremdrift, men er samtidig struktureret og team orienteret. Du er en god kommunikator.

Øvrige kvalifikationer:

 • Uddannelse som maskiningeniør
 • Erfaring med SolidWorks eller Inventor
 • Forståelse for projektøkonomi og projektledelse
 • Gerne erfaring med SAP, men ikke et krav
 • Erfaring med Officepakken
 • Det er et krav at kunne tale og skrive dansk og engelsk

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene i stillingen.

Ansøgning

Ansøgning sendes til Ulrik Bo Andersen på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.