Til nordisk koncerns danske datterselskab søges en Løn & HR medarbejder.

Virksomheden.

Vores kunde Wennstrom Solutions & Service er Nordens førende leverandører af udstyr og service til energiselskaber indenfor brændstof, depot og procesindustrien. Virksomhedens strategi er at være en nordisk vedligeholdelses- og servicepartner på både det traditionelle marked for flydende brændstoffer og det nye e-mobilitetssegment.

Wennstrom er distributører for Dover Fueling Solutions samt andre hardwareleverandører og arbejder med et bredt produkt program fra betalingsløsninger, pumper, måleudstyr og opladningsinfrastruktur. Virksomheden arbejder med intelligente løsninger, der gør en forskel for sikkerhed og miljø omkring bl.a. brændstof i Norden.

Virksomheden har en meget serviceorienteret tilgang til kunderne og stort fokus på den igangværende grønne omstilling af transportsektoren, og deres landsdækkende organisation af serviceteknikere udfører dagligt opgaver over hele landet. Wennstrom koncernen har i dag over 300 medarbejdere og servicere mere end 3000 tankstationer i Norden.

I Danmark indgår selskaberne Wennstrom Solutions & Service A/S, Wennstrom Wash Systems A/S og Dansk El & Teknik A/S i Wennstrom koncernen.

Med base hos Wennstrom Solutions & Service A/S i Ikast søges nu en løn- & HR medarbejder.

Læs mere om virksomheden her:

https://wennstrom.com/?lang=da

 

Stillingen

Løn & HR medarbejderen refererer til økonomichefen i Ikast.

Sammen med det øvrige team i afdelingen er det din primære opgave at sikre høj kvalitet i lønudbetalingerne samt bogføringen hertil både for funktionærer – og timelønnede på 2 forskellige overenskomster.

Løn & HR medarbejderen får det overordnede ansvar for lønbogholderiet i virksomheden, og ansvaret for at opbygge en HR-funktion med opgaver som kontraktudarbejdelse, støtte til rekrutteringer, opsigelser og sparring med organisationen omkring medarbejdere, ledelse og udvikling.

 

Øvrige opgaver:

 • Registrering – og bogføring af timesedler
 • Udarbejdelse af løn til timelønnede og funktionærer
 • Bogføring
 • Udarbejdelse af kontrakter på timelønnede og funktionærer
 • Styring og administration af overenskomster
 • Ad hoc-opgaver, som f.eks. en kommende implementering af nyt ERP -system

 

Kandidaten

Du har erfaring fra lignende job med løn, overenskomster og gerne HR opgaver.

Som person skal du besidde et godt overblik i pressede situationer, være struktureret, have gode tværorganisatoriske samarbejdsevner. Du kan tage selvstændigt ansvar for din funktion.

Der lægges desuden vægt på, at du har gode kommunikationsevner, trives i et åbent og socialt arbejdsmiljø, og har lyst til at opbygge en HR funktion, hvor du får indflydelse på videreudviklingen af virksomhedens medarbejdere, kultur, værdier etc.

Beskrivende ord på dig kunne være: Systematisk, struktureret, analytisk, ansvarsbevidst, samarbejdsorienteret.

Vi forventer desuden, at du har:

 • Erfaring med lønadministration, det er en fordel at have kendskab til Visma
 • Du har god forståelse for økonomi og bogføring til løn
 • Gode Excel egenskaber
 • Begår dig godt både sprogligt og skriftligt
 • Erfaring med overenskomster og gerne HR-jura

Din dagligdag bliver på kontoret i Ikast, men du skal desuden være indstillet på løbende møder i Wennstroms øvrige lokationer i Odense og Glostrup.

Benefits

Du tilbydes et alsidigt job i en virksomhed med en flad struktur, hvor der er et godt kollegialt sammenhold med hjælpsomme kolleger, et åbent arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskelligheder.

Virksomheden vil gå langt for sine medarbejdere, og der er en familiær tilgang til det sociale og kollegiale.

Virksomheden tilbyder en lønpakke med pensions- og sundhedsordning, som modsvarer dine kvalifikationer.

 

CV & motivation sendes til researcher Maja Vind på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Ulrik Bo Andersen

Headhunter & CEO

Mail [email protected]

Mobil 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.