Struktureret logistik assistent med godt overblik søges til styring af reservedele indenfor metalindustrien.

Virksomheden

Vores kunde, Flextek A/S, er førende indenfor sit område i Danmark. Den sælger og implementerer komplette maskin- og robotløsninger fra flere af verdens førende producenter til den danske metalindustri.

Virksomheden har specialiseret sig i løsninger, der nemt og effektivt implementeres og giver kunderne hurtige konkurrencefordele med øget effektivitet.

Virksomheden sikrer sine kunder en stor driftssikkerhed med en omfattende og landsdækkende serviceafdeling som tilbyder døgnservice, servicekontrakter og support, ligesom effektiv logistik sikrer dag-til-dag levering af reservedele.

Domicil: Hedensted.  

Se mere om virksomheden her:

Machines

Organisation

Der er 35 ansatte i virksomheden.

Stillingen

Logistik assistenten indgår i et team og tæt samarbejde med en servicechef, en servicekoordinator, en lageransvarlig og en række kørende teknikere med reference til servicechefen.

Logistik assistenten får selvstændigt ansvaret for disponeringen af reservedeledele.

De kørende teknikere bestiller løbende reservedele ind til serviceopgaver hos kunder i hele landet, og det er logistik assistentens opgave løbende at sikre de korrekte reservedele til rette tid og sted.

I samabejde med den lageransvarlige, er det desuden logistik assistentens ansvar at tilsikre et kurant reservedelslager på lokationen i Hedensted.

I det daglige vil der være mange ordrer og serviceopgaver, der skal koordineres i tæt samarbejde med servicechefen og servicekoordinatoren og der vil være en del telefonkontakt med teknikere.

Der vil desuden være tæt kontakt til Flexteks faste maskinleverandører og andre reservedelsleverandører i Danmark og i udlandet. 

Opgaver og ansvarsområder:

  • Modtage og registrere bestillinger fra teknikere og lageransvarlig
  • Bestille reservedele hos leverandører
  • Afstemme leveringer med teknikere og servicefunktion
  • Håndtere leveringsafvigelser
  • Godkende leverandørfakturaer
  • Viderefakturere reservedele

 

Kandidaten

Du sidder sandsynligvis i en lignende stilling og er vant til at holde mange bolde i luften samtidig.

Det er ikke et krav med maskinteknisk indsigt, da de tekniske problemstillinger afklares af den øvrige servicefunktion, men det er et krav med gode administative evner.

Du skal have helt styr på ordrehåndtering og registreringer i ERP og har en meget høj grad af datadisciplin.

Du trives med en hektisk hverdag med mange kontakter og opgaver, som du systematisk og omhyggeligt håndterer uden at miste overblikket.

Du taler og skriver dansk og engelsk.  

Beskrivende ord på dig kunne være: Systematisk, struktureret, grundig, serviceminded, præcis, detaljeorienteret.

Du bor i rimelig køreafstand til Hedensted.

 

Ansøgning

Ansøgning sendes Maja Vind på mailadresse [email protected]

Kontakt for yderligere oplysninger

Researcher Maja Vind                             telefon 22 96 65 99

Headhunter Ulrik Bo Vind-Andersen       telefon 31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.