• Produkt- & Forretningsudvikling
 • Hovedstaden

For Solteq Utilities Consulting søger vi en erfaren managementkonsulent til rådgivning af forsyningssektoren, som samtidig har mod på  at opbygge konsulentafdelingen i København.

Virksomheden

Solteq Utilities Consulting rådgiver især danske forsyningsselskaber inden for energi-, varme-, affalds-, vand- og spildevand. Solteq Utilities Consulting har pt. kontor i Aarhus, hvorfra teamet på 8 kompetente konsulenter rådgiver selskaber i hele Danmark.

Hos Solteq Utilities Consulting ønsker de at ruste kunderne bedre til fremtidens udfordringer og til at gennemføre forandringer succesfuldt. Solteq Utilities Consulting arbejder derfor med at udvikle strategier, analysere data og optimere arbejdsgange med et stort fokus på økonomi.

Afdelingen er en del af Solteq-koncernen, som er et nordisk IT- og konsulenthus med mere end 600 medarbejdere fordelt på kontorer i hele Norden.

Stillingen

For bedre at kunne dække og rådgive selskaber i hele Danmark, vil du – udover dine opgaver som managementkonsulent – være med til at starte en konsulent-afdeling med base på Solteq’s danske hovedkontor i København. På den måde er du med til at styrke Solteq Utilities Consultings tilstedeværelse på det danske og nordiske marked og Solteq’s konsulent-forretning generelt.

Du vil i starten være på projekter sammen med dine kollegaer fra Aarhus, men vækstambitionerne betyder at du hurtigt får nye kollegaer omkring dig i København.

Som managementkonsulent er din tid forholdsvis ligeligt fordelt mellem kontoret og kundebesøg, og du vil som regel have kolleger med på et projekt. Du vil komme ud til kunder over hele landet, både i forbindelse med projekter og salgsmøder. På sigt vil du formentlig have mulighed for at være involveret i kundeprojekter i resten af Norden. Der vil være dage hvor du er på kontoret i Aarhus, ligesom dine aarhusianske kollegaer også vil have dage på hovedkontoret i København.

Mere specifikt vil dine opgaver inkludere:

 • At opbygge en konsulentafdeling i København
 • At være faglig støtte for nye kollegaer i København
 • At drive kundedialog og salg – primært med fokus på sjællandske selskaber
 • At drive en række projekter i samarbejde med dine kollegaer
 • At arrangere og deltage i møder og workshops ude hos kunderne
 • At bidrage til produktudvikling
 • At indsamle og analysere data, udarbejde analyser og rapporter (fx PowerBI-rapporter), og forankre det hos målgruppen – kunderne
 • At indgå i tæt samarbejde med kunder på tværs af funktioner – lige fra CEOs til ingeniører og driftsansvarlige

Kandidaten

Det vigtigste er, at du er en dygtig og ambitiøs selvstarter, og at du hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder. Samtidig skal du have stærke analytiske evner, som gør dig i stand til at forholde dig kritisk og konstruktivt til store datasæt. Din umiddelbare stil og involverende arbejdsform gør desuden, at du formår at samle dit team om fælles mål og levere leverancer af høj kvalitet til den aftalte tid.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har afsluttet en lang, videregående uddannelse med gode karakterer.
 • som minimum har 3-6 års erhvervserfaring som konsulent i konsulentfirma eller i en konsulentlignende funktion.
 • måske kender til forsyningssektoren og/eller at du trives med hurtigt at sætte dig ind i nye domæneområder og afkode og forstå forretningsmodeller, værdikæder og drivers.
 • har arbejdet i krydsfeltet mellem strategi og økonomi samt processer og it.
 • trives med forandringsprojekter med stor vægt på formulering af mål og mening samt involvering og forankring.
 • har erfaring med projektledelse og gerne selv tager fra i arbejdet med leverancer.

Arbejdssted

Solteq’s danske hovedkontor på Havneholmen i KBH V.

Tiltrædelse

Snarest – men man venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke med pension som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, og en sundforsikring med tandlægedækning.

Kontakt

Klavs Jarl Jørgensen

Partner & headhunter

Mail: [email protected]

Mobil: 30 24 95 75

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.