Til en solid og global, markedsførende leverandør til landbruget søges Market Solution Manager indenfor Automatic  Milking og Farm Management Support

Virksomheden

Vores kunde er markedsførende inden for malkeanlæg, udstyr og relaterede services til bæredygtig mælkeproduktion i hele verden.

Virksomheden udvikler, producerer, distribuerer og installerer selv en række tekniske produkter inden for områderne Besætningsstyring, Automatisk malkning, Mælkekøling & opbevaring, Fodring, Udmugning, Kokomfort, Stald & Arbejdsmiljø m.m. og er i en klar førerposition i udviklingen af fremtidens udstyr inden for bæredygtig mælkeproduktion.

Virksomheden beskæftiger ca. 4.500 medarbejder globalt og indgår i en stor international virksomhedsgruppe med mere end 30.000 ansatte.

Virksomheden har en et omfattende produktprogram på meget højt teknologisk niveau til det professionelle marked og har et stærkt brand.

I den danske organisation er ca. 130 ansatte, som har ansvaret for salg og teknisk support til det danske marked.

Domicil er i trekantområdet.

Stillingen

Market Solution Manageren får ansvaret for det samlede produktsortiment til det danske marked inden for

 • Automatic Milking systems (VMS)
 • Farm Management Support

Du skal drive virksomhedens produktområder ved at fokusere på markedsføring, salgssupport og gennemføre uddannelse af vores salgs- og serviceorganisation.

Stillingen har base på det danske kontor i Kolding, og du vil samarbejde med de respektive afdelinger for at supportere eksisterende løsninger, hjælpe med og deltage i fremtidig produktudvikling. Som market solution manager er du en del af den lokale organisation og integreret i det europæiske Market Development Team og rapporterer til virksomhedens Cluster Solution Manager indenfor nævnte produktområder.

Opgaver:

 • Planlægge og gennemføre marketingaktiviteter og salgskampagner i samarbejde med marketingafdelingen, andre Solution Managers og den lokale salgsafdeling
 • Planlægge og gennemføre uddannelse af sælgere og service organisationen
 • Have tæt kontakt med sælgere og koncernens afdeling for produktudvikling
 • Samarbejde på tværs med kollegaer i andre europæiske markedsområder
 • Give direkte support til salgskonsulenter og deltage i kundemøder
 • Support på projektplanlægning i tæt samarbejde med teknisk afdeling

Kandidaten

Du sidder sikkert i dag i tilsvarende stilling som produktchef inden for landbruget eller har på anden vis tilegnet dig relevant viden inden for tekniske løsninger til landbruget og ideelt set kvægbrug.

Du er selvstarter og tager proaktivt ansvaret for din produktportefølje, herunder aktivt at søge support i koncernens R&D, marketing m.m. såvel som at tage initiativer til træningsprogrammer, salgskampagner etc.

Du er en god formidler og forstår at kommunikere klart og målrettet.

Beskrivende ord på dig kunne være beslutsom, handlekraftig, selvstarter, analytisk, logisk, systematisk, struktureret.

Du har gode samarbejdsevner og er en god problemløser. Du forstår desuden at tilpasse dig en organisation og blive kulturbærer internt såvel som eksternt.

Vi ser gerne, at du er uddannet inden for landbrug.

Andre kvalifikationer:

 • Kendskab til teknologi inden for landbrug/mælkeproduktion
 • Kommerciel tankegang og evnen til at drive dit ansvarsområde
 • Du er selvmotiverende og tager ejerskab for dine opgaver
 • Stærke samarbejdsevner på tværs af organisationen – også god til at arbejde med forskellige teams
 • Systemorienteret tankegang
 • Evner at supportere salgsteamet og hjælpe med at øge salget
 • Du kan udtrykke dig klart både mundtligt og skriftligt
 • Villig til rejseaktivitet
 • Gode engelskkundskaber

Benefits

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Ulrik Bo Andersen på [email protected]

Kontakt

Ulrik Bo Andersen

Headhunter og CEO

Mail [email protected]

Mobil  31 33 82 21

Upload din Ansøgning, CV eller andre relevante filer. Max. størrelse: 256 MB. NB hold CTRL-tasten nede, når du vælger mere end et dokument.
Jeg accepterer, at expuri må benytte og opbevare mine persondata, herunder ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser, personprofilanalyser, headhunterens notater efter interviews samt notater fra evt. referencesamtaler. Jeg accepterer, at expuri opbevarer disse persondata fortroligt til vurdering af mit kandidatur til denne eller fremtidige jobmuligheder uden at videregive persondata til tredje part uden min accept. Jeg kan til enhver tid henvende mig til expuri og få samtlige mine persondata slettet.